Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Καρβέλα στο Star Academy

Ήταν το Live της χρονιάς. Όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το Star Academy του περασμένου σαββάτου, δεν το μετάνιωσαν, καθώς είχαμε πολλά χρόνια (από την εποχή του Fame Story και της Άσπας Τσίνα) να παρακολουθήσουμε τέτοιο μαλλιοτράβηγμα στον αέρα. Η κόντρα του Μένιου Φουρθιώτη με τον Νίκο Καρβέλα οδήγησε ως γνωστόν στην απομάκρυνση του γνωστού τραγουδιστή από την κριτική επιτροπή του talent show και όχι μόνο.

Με αγωγή προς τον Νίκο Καρβέλα το κανάλι φέρεται να ζητά ως αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη το αστρονομικό ποσό των 500.000 ευρώ.

Το ερώτημα που υπήρχε μετά την απομάκρυνση Καρβέλα ήταν ποιος θα έπαιρνε τη θέση του στην ηλεκτρική (όπως αποδεικνύεται) καρέκλα του Star Academy.

Τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν πολλά και τα σενάρια ακόμα περισσότερα. Το ίδιο το κανάλι μάλιστα με συνεχείς αναρτήσεις στα social media φρόντισε να συντηρήσει αυτό το κλίμα αγωνίας για το πέμπτο μέλος που θα δουν οι τηλεθεατές το Σάββατο: «Η μεγάλη ανατροπή αυτής της εβδομάδας αφορά τη κριτική επιτροπή και την σύνθεση της… Ήταν 5….έγιναν 4…..θα παραμείνουν όμως 4? Και αν όχι, ποιος ή ποια θα προστεθεί στην ομάδα των κριτών? Μείνετε συντονισμένοι για να το ανακαλύψετε!!» ήταν μια απ’ τις αναρτήσεις του καναλιού με μια φωτογραφία και ένα ερωτηματικό να τη συνοδεύουν.

Τελικά το μυστήριο λύθηκε με μεταγραφή εκ των έσω. Θα υπάρχει πέμπτος κριτής, που θα πάρει τη θέση του Νίκου Καρβέλα, αλλά δεν θα είναι κάποιο νέο πρόσωπο.

Θα είναι ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος ήταν και στο προηγούμενο live (το πιο επεισοδιακό) στο στούντιο ως εκπρόσωπος των καθηγητών. Αυτή την εβδομάδα, θα αλλάξει απλώς θέση και θα καθίσει δίπλα στα άλλη μέλη της κριτικής επιτροπής παίρνοντας τη θέση του Νίκου Καρβέλα. Μένει να φανεί, αν η κίνηση αυτή θα ηρεμήσει κάπως τα πνεύματα, ή θα παρακολουθήσουμε και αυτή την εβδομάδα σκηνές σαν αυτές που είδαμε μια εβδομάδα πριν.

Σχετικά άρθρα