Αγόρασαν το πατρικό σπίτι του Τραμπ

«Ενα κομμάτι ιστορίας»

Το πατρικό σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ χτίστηκε το 1940 και χρειάζεται επειγόντως ανακαίνιση. Πρώτος το αγόρασε ένας επενδυτής ακινήτων τον Δεκέμβριο του 2016 για 1,39 εκατ. δολάρια και το πούλησε αμέσως σε δημοπρασία. Τιμή και αγοραστής δεν είναι γνωστοί, αλλά εκτιμάται ότι το πούλησε σε αστρονομική τιμή.

Ποιός είναι ο λόγος αυτής της τρέλας για ένα συνηθισμένο σπίτι; Είναι το πατρικό του Ντόναλντ Τραμπ. Είναι μάλιστα η διεύθυνση που φαίνεται στο πιστοποιητικό γέννησης του αμερικανού προέδρου, είναι το σπίτι που έζησε ως την ηλικία των 4 ετών. Μετά, μετακόμισε λίγο πιο μακριά, σε ένα μεγαλύτερο σπίτι που έχτισε ο πατέρας του, εργολάβος και επενδυτής ακινήτων ο ίδιος.

«Είναι ένα μοναδικό απόκτημα με μια πολύ γνωστή ιστορία, αποτελεί έναν σύνδεσμο με τον νέο πρόεδρο και αυτό είναι πολύ σπάνιο», δήλωσε ο υπεύθυνος της Paramount Realty USA, που έβγαλε το ακίνητο σε δημοπρασία. Αστειευόμενος, ο ίδιος ο Τραμπ είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες σε τηλεοπτικό πάνελ: «Θέλω να το αγοράσω. Πέρασα πολύ όμορφη παιδική ηλικία εκεί».

Αλλά όταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το έβαλε προς πώληση, ο Τραμπ δεν ήρθε να ρίξει ούτε μια ματιά. Είχε βέβαια δουλειές, αφού βρισκόταν σε πλήρη προεκλογική εκστρατεία.

Πρόκειται για ένα σπίτι που βρίσκεται στην καρδιά της λεγόμενης Τζαμάικα, ένα μοδάτο προάστιο στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

 

Σχετικά άρθρα