Αγόρασε κινητό και είχε τα τηλέφωνα αστέρων της Showbiz

Απίστευτο και όμως αληθινό

Φαντάζεσαι να αγοράσεις ένα νέο, ολοκαίνουργο κινητό τηλέφωνο και μέσα να βρεις το κινητό της Adele, του Greg Rutherford, του David Walliams και της Emma Bunton;

Ένα τέτοιο… κακό βρήκε την Sophie Highfield όταν και μετά από μια βλάβη στο iCloud, στο «σύννεφο» δηλαδή που η Apple αποθηκεύει επαφές-φωτογραφίες-μηνύματα του κάθε χρήστη, ξαφνικά το κινητό της γέμισε με επαφές διασήμων!

Η 31χρονη το κατάλαβε όταν πέρασε στο νέο της iPhone 5S τα τηλέφωνα της μητέρας της, του πατέρα της και της αδερφής της, και μια ώρα μετά τα τηλέφωνά τους δεν υπήρχαν.

Και το πιο περίεργο ήταν ότι στο κινητό της Sophie υπήρχαν τα νούμερα και τα emails, διασημοτήτων όπως της ντίβας Adele, του παρουσιαστή του BBC Radio1 Nick Grimshaw και της τραγουδίστριας των Spice Girls, Emma Bunton!

Μετά από μια πολύμηνη έρευνα, η Apple ακόμα δεν μπορεί να εξηγήσει πώς και γιατί συνέβη το πρόβλημα!

«Το τηλέφωνο έπρεπε να είναι ολοκαίνουργιο και εντελώς ανέγγιχτο. Του.. κουτιού που λέμε. Δεν έχω καμία ιδέα για το πώς μπορεί αυτό να έγινε. Ξαφνικά έχω πρόσβαση σε εκατοντάδες αριθμούς ανθρώπων και κάποιοι από αυτούς είναι διάσημοι» είπε η Sophie.

Και συνέχισε: «Είναι πολύ περίεργο γιατί όταν να στείλω ένα μήνυμα και πληκτρολογώ το γράμμα Α, έρχεται βγαίνει αυτόματα… Adele! Νιώθω σαν το κινητό να μπορούσε να ανήκε σε κάποιον από το BBC ή τη βιομηχανία του θεάματος. Όμως είναι ολοκαίνουργο!».

Τελικά η όπως δήλωσε η ίδια, πέταξε το.. δαιμονισμένο κινητό με τις επαφές των διασήμων γιατί όλο αυτό την κούρασε και πήρε ένα άλλο, νέο.

Δεν πιστεύουμε ότι το έκανε. Μάλλον όλο και κάποια εκεί έξω στέλνει συνέχεια μηνύματα στην Adele…

Σχετικά άρθρα