Άγρια δολοφονία Ελλήνων στις ΗΠΑ!

Νεκρή όλη η ελληνική οικογένεια!

Έρευνα διεξάγει η αστυνομία μετά τη φρικτή δολοφονία μιας οικογένειας ομογενών σε μια από τις πιο πλούσιες και καλά φυλασσόμενες περιοχές της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, Ουάσινγκτον.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια πυρκαγιά στο σπίτι της οικογένειας Σαββόπουλου, στο Άρλιγκτον, την προηγούμενη Πέμπτη. Οι αρχές εντόπισαν μέσα στο σπίτι 4 πτώματα: τους Σάββα και Έιμυ Σαββόπουλου, τον 10χρονο γιο τους και την οικιακή βοηθό.

Ωστόσο, η αστυνομία εντόπισε στα πτώματα μαχαιριές και σημάδια από βίαια χτυπήματα που σημαίνουν ότι πιθανότατα ξυλοκοπήθηκαν άγρια πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά. «Γνωρίζουμε προς το παρόν ότι η φωτιά μπήκε σκόπιμα», δήλωσε η αρχηγός της αστυνομίας της Ουάσινγκτον, Cathy Lanier.

Το μυστήριο γίνεται μεγαλύτερο, καθώς δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης στο σπίτι, ενώ η δεύτερη οικιακή βοηθός αν και δούλευε κανονικά την Πέμπτη, έλαβε ένα γραπτό μήνυμα από την Έιμυ πως δεν θα χρειαστούν τις υπηρεσίες της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται κοντά στην κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Η αστυνομία προκειμένου να λύσει το μυστήριο της φρικτής δολοφονίας, ζητά τη βοήθεια του κόσμου, καλώντας όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Παράλληλα, η αστυνομία έχει στη διάθεση της βίντεο στο οποίο διακρίνεται ένα άτομο να απομακρύνεται γρήγορα από το σπίτι λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά και αναζητεί τον άγνωστο καθώς πιστεύει ότι έχει άμεση σχέση με τη δολοφονία. Μάλιστα, πιστεύεται ότι ο άντρας μπορεί να διέφυγε με την Porsche της οικογένειας, καθώς το αμάξι εντοπίστηκε καμένο, σε ένα πάρκινγκ, 20 χιλιόμετρα μακριά.

Σχετικά άρθρα

Kενό ασφαλείαςγια τα iPhone και iPad!

Μόλις μερικά 24ώρα μετά τη διάθεσή του, η οποία τις πρώτες ώρες προκάλεσε το σύνηθες μποτιλιάρισμα στους servers της Apple, αλλά και τα μετέπειτα παράπονα πολλών κατόχων iPhone 4, οι οποίοι είδαν τις συσκευές του να κατεβάζουν ταχύτητα μόλις εγκαταστάθηκε το ριζικά ανασχεδιασμένο λειτουργικό σύστημα, ερευνητές ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν ένα σοβαρό κενό ασφαλείας στο iOS […]

Αυτοί οι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ΙΧ αλλά και… πεζούς πρόκειται να ισχύσουν στη Θεσσαλονίκη και αύριο Τρίτη, ανήμερα της Εθνικής μας επετείου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της αστυνομίας: Από ώρα 03.00΄ και μέχρι πέρατος της παρέλασης, η έναρξη της οποίας θα πραγματοποιηθεί την 11.00΄ ώρα της ίδιας ημέρας θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση, στους παρακάτω δρόμους […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.