Άγρια επεισόδια στην δίκη του παιδεραστή με το βαν!

Συγγενείς θυμάτων επιτέθηκαν σε μάρτυρα υπεράσπισης

Επεισόδια σημειώθηκαν στη δίκη του 40χρoνου Φίλιππου Λεβέντου ο οποιος πριν από ένα χρόνο συνελήφθη την ώρα που επιβίβαζε 13χρονο αγόρι σε ειδικά διαμορφωμένο βαν με σκοπό να το αποπλανήσει.

Σε διάλλειμα της δίκης, συγγενείς ενός 14χρονου κοριτσιού επιτέθηκαν με μπουνιές και γροθιές σε μάρτυρα υπεράσπισης του κατηγορουμένου. Το κορίτσι φέρεται να είχε βιαστεί από τον κατηγορούμενο τον Αύγουστο του 2014.

Νωρίτερα η ανήλικη είχε μπει στην αιθουσα την ώρα της δίκης και εκσφενδόνισε ενα μπουκάλι σε βάρος του 40χρονου βρίζοντάς τον, με τους συγγενείς της και τους αστυνομικούς να προσπαθούν μάταια να την ηρεμήσουν. Ο κατηγορούμενος στην έναρξη της διαδικασίας αρνήθηκε τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και της προμήθειας και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας που του αποδίδονται.

Η δίκη άρχισε με τις καταθέσεις της μητέρας και του παππού του κοριτσιού καθώς και της μητέρας του ανηλίκου αγοριού ενώ οι καταθέσεις των ανηλίκων θυμάτων αναγνώστηκαν κεκλεισμένων των θυρών.

 

Σχετικά άρθρα