Άγρια επίθεση εναντίον φοιτητών

Σοκ στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας

Δεκαπέντε άτομα, που φορούσαν κράνη και κρατούσαν λοστούς επιτέθηκαν σε φοιτητές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου, σε κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Ακαδημίας.

Η επίθεση σημειώθηκε τη νύχτα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν άγρια φοιτητές με αποτέλεσμα τέσσερις εξ’ αυτών να διακομιστούν με ασθενοφόρα στον «Ευαγγελισμό».

Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν επίσης σοβαρές ζημιές στο κτίριο.

Στη συνέχεια τα άτομα αυτά πήραν ένα κουτί με χρήματα που είχαν συγκεντρώσει φοιτητές από την συγκεκριμένη εκδήλωση και τράπηκαν σε φυγή, όπως αναφέρει το αθηναϊκό πρακτορείο.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σημειώνεται πως επίθεση με λοστούς και καδρόνια πραγματοποίησαν χθες κουκουλοφόροι και στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας τραυματίζοντας φοιτητές του και προκαλώντας ζημιές στο κτήριο.

Η επίθεση σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, όταν δεκαπέντε άτομα μπήκαν στο χώρο του πανεπιστημίου και άρχισαν να σπάνε ότι έβρισκαν μπροστά τους αλλά και να χτυπούν φοιτητές.

«Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά και αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει είναι ότι έχουμε εξοικειωθεί με αυτές τις ειδήσεις και τις θεωρούμε πια μέρος της καθημερινότητας μας» είπε ο πρύτανης του Ιδρύματος Αχιλλέας Ζαπράνης. «Επικαλούμαι απλά την κοινή λογική» αναφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φοιτητές ζήτησαν τη βοήθεια αστυνομικών οι οποίοι την ώρα της επίθεσης περνούσαν έξω από το Πανεπιστήμιο, για να πάρουν την απάντηση από τους εκπροσώπους της ΕΛΑΣ ότι δεν μπορούν να παρέμβουν επικαλούμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο.

Πηγή: lifo.gr

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Σχόλια μηδέν δε μας ενδιαφέρει η ζωή μας μόνο ο ΠΑΟΚ!
    Πάρτο κι ‘ετσι ,πάρτο κι αλλιώς!
    Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει διότι είναι απλά πεθαμένη!

Comments are closed.