Άγριο ξύλο μεταξύ δημοσιογράφων στην ΕΡΤ

Απίστευτο σκηνικό στα γραφεία της δημόσιας τηλεόρασης

Στα χέρια φέρεται ότι πιάστηκαν δύο δημοσιοφγράφοι του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ, έπειτα από μία έντονη συζήτηση με αρκετά πειράγματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δημοσιογράφοι φέρεται να είχαν παλιές διαφωνίες και ξεκίνησαν μια συζήτηση αρχικά σε ήπιους τόνους.

Δεν άργησαν όμως να ανάψουν τα αίματα και λίγο αργότερα ο ένας από τους δύο δημοσιογράφους κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, και τον χτύπησε με μπουνιές.

Στην ΕΡΤ μετέβη ασθενοφόρο και περιπολικό καθώς οι δύο άνδρες θα μεταφερθούν στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής και θα μεταβούν στον ιατροδικαστή προκειμένου να καταγράψει τα τραύματα τους και στην συνέχεια θα καταθέσουν αγωγές.

Ανακοίνωση από την ΕΡΤ:

“Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας”, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ για το επεισόδιο μεταξύ δύο αθλητικών συντακτών και προσθέτει:

“Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα”.

Σχετικά άρθρα