Άγριος καυγάς του Μπιλ Κλίντον με την Χίλαρι

Διαβάστε γιατί μάλωσαν

Σε σημαντικές αποκαλύψεις για το κλίμα που επικρατούσε στο «στρατόπεδο» της Χίλαρι Κλίντον, λίγες μόλις ημέρες πριν τη διεξαγωγή των αμερικανικών εκλογών, ο δημοσιογράφος και σχολιογράφος Έντουαρντ Κέιν, ο οποίος δημοσιοποίησε τον άγριο καυγά της υποψήφιας των Δημοκρατικών με τον σύζυγό της Μπιλ Κλίντον.

Ο Εντ Κέιν βρισκόταν μαζί με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, όταν ξέσπασε ο άγριος καυγάς μεταξύ του ζευγαριού, μέσω τηλεφώνου, με αφορμή την έρευνα του FBI για την ηλεκτρονική αλληλογραφία της Χίλαρι, που είχε ως αποτέλεσμα τη ραγδαία πτώση των ποσοστών στις δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο γνωστός σχολιογράφος, ο Μπιλ Κλίντον δεν δεχόταν την εξήγηση της Χίλαρι, η οποία υποστήριζε ότι η πτώση των ποσοστών της και η κάλυψη της διαφοράς με τον Ντόναλντ Τραμπ, οφείλεται στην έρευνα του FBI και στην απόφαση του διευθυντή Τζέιμς Κόρμεϊ να ανακινήσει την υπόθεση. Ο πρώην πρόεδρος επέρριπτε ευθύνες στην παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος του επιτελείου της Χίλαρι Κλίντον, κατονομάζοντας ως υπεύθυνους τόσο την ίδια, όσο και τους συνεργάτες της Ρόμπι Μουκ και Τζον Ποντέστα.

«Ο Μπιλ είχε κοκκινίσει τόσο πολύ από τα νεύρα του, που ανησύχησα ότι θα υποστεί ανακοπή καρδιάς», δήλωσε ο Εντ Κέιν, ο οποίος πρόσθεσε πως δεν είχε ακούσει τον πρώην πρόεδρο να φωνάζει τόσο δυνατά. «Εκνευρίστηκε τόσο πολύ, που στο τέλος εκτόξευσε την τηλεφωνική συσκευή στο ταβάνι του δωματίου που βρισκόμασταν», τόνισε ο σχολιογράφος, περιγράφοντας την ένταση της στιγμής.

Ο Μπιλ Κλίντον ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος, διότι οι σύμβουλοι της Χίλαρι αγνόησαν παντελώς την εισήγησή του να επικεντρώσουν την προεκλογική εκστρατεία στον οικονομικό τομέα, ο οποίος ενδιαφέρει πρωτίστως τους Αμερικανούς πολίτες. «Η επίθεση στον Τραμπ για όσες θέσεις εξέφραζε πρόσφεραν τροφή στα media, αλλά δεν περνούσε το σωστό μήνυμα προς τους πολίτες, ιδιαίτερα στους ψηφοφόρους που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση», τόνισε ο Έντουαρντ Κέιν, αποκαλύπτοντας μία ακόμη ατάκα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Σχετικά άρθρα