Άκαρπες οι έρευνες για την μικρή Μαρία

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του μικρού παιδιού

Κάθε λεπτό που περνάει η αγωνία για την 3,5 ετών Μαρία Ειρήνη Πρίντεζη που εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα στην περιοχή του Σκαραμαγκά μεγαλώνει.

Μέχρι τις 04:00 τα ξημερώματα, άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, έψαχναν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή απ’ όπου εξαφανίστηκε το παίδι. Με το πρώτο φως της μέρας, οι έρευνες επεκτάθηκαν και στην περιοχή κοντά στο κέντρο φιλοξενεας στο Σχιστό.

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με το newsit.gr, βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της στην περιοχή για να γιορτάσουν το Πάσχα και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξαφανίστηκε ενώ έπαιζε με το αδερφάκι της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, η μικρή Μαρία – Ειρήνη Πρίντεζη αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα. Έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,00 μέτρο και ζυγίζει 22 κιλά. Φορούσε ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια. Λόγω της ηλικίας της και των συνθηκών εξαφάνισης υπάρχουν ενδείξεις ότι το παιδί κινδυνεύει.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του μικρού παιδιού. Ο πατέρας της, Αντώνης Πρίντεζης, έκανε δραματική έκκληση μέσω του newsit.gr σε όποιον μπορεί να βοηθήσει για να βρεθεί η κορούλα του. «Μέσα σε τρία λεπτά, την έχασα» λέει συγκλονισμένος και περιγράφει πως τα παιδιά έπαιζαν όταν η μικρή Μαρία εξαφανίστηκε. «Έψηνα το αρνί και έχασα το ένα μου παιδί» λέει.

Σχετικά άρθρα