Ακυβέρνητο λεωφορείο ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με ταξί (video)

Υπάρχει ένας τραυματίας από το περιστατικό

Ατύχημα με έναν τραυματία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Καλαμαριά, όταν ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με ταξί.

Όπως αναφέρει, σύμφωνα με μαρτυρίες, κατεβαίνοντας στην οδό Βρυούλων ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε στην άκρη για να ελέγξει κάτι. Ενώ έχει κατέβει από το όχημα, για άγνωστο λόγο αυτό άρχισε να κυλάει στην κατηφόρα και να αναπτύσσει ταχύτητα με αποτέλεσμα να πέσει στο πίσω μέρος του ταξί και να το παρασύρει για αρκετά μέτρα. Στη συνέχεια ξερίζωσε δύο δέντρα και κατέληξε σε ένα τρίτο.

Το ευτυχές είναι ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου από τα θραύσματα του ατυχήματος ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν υπήρχαν άνθρωποι στο πεζοδρόμιο ή παιδιά από έναν παρακείμενο παιδικό σταθμό στο δρόμο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός μεταφέρθηκε με κακώσεις στα άνω και κάτω άκρα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, είναι ωστόσο σε καλή κατάσταση. Σημειώνεται ότι εντός του αστικού λεωφορείου δεν υπήρχαν επιβάτες.

Όπως δήλωσε ο οδηγός του ταξί, ο οδηγός του λεωφορείου βρισκόταν εκτός του οχήματος και έτρεχε να το προλάβει με τα πόδια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ακριβώς δίπλα από εκεί που κατέληξε το λεωφορείο βρίσκεται παιδικός σταθμός.

 

Σχετικά άρθρα