«Αλέξη, είσαι ο εθνικός μας κωλοτούμπας» (vid)

Του… την είπε η Νέλλη Μαυρίδου

Η Δημοτική Σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου, Νέλλη Μαυρίδου μίλησε στη «Δίκη του ΣΚΑΪ» για την Παναχαϊκή, τον Αλέξη Κούγια, τον Ολυμπιακό και τον γενικό αρχηγό των Πατρινών που είναι επικεφαλής συνδέσμου των Πειραιωτών στη Μάνη.

Η νεαρή δημοτική σύμβουλος έκανε φουλ επίθεση στον γνωστό ποινικολόγο αποκαλύπτοντας πως ο Αλέξης Κούγιας προσέλαβε στην Παναχαϊκή τον γενικό διευθυντή, Ποτή Τσιριμπή που είναι προσωπικός της φίλος επί χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τo video!

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. Τι είναι αυτό που της αρέσει στον Αλέξη Κούγια; «Είναι ένας άντρας που τον θαυμάζουν οι άνθρωποι του επαγγέλματος του, έτσι τον θαυμάζω και εγώ. Αυτό θέλει μια γυναίκα, να θαυμάζει αυτόν που έχει δίπλα της. Από έναν άντρα ζητάω την ηθική. Μισώ τους άντρες που τους βλέπω κάθε βράδυ έξω να περιτριγυρίζονται από 100 γυναίκες. Βρήκα αυτό που αναζητούσα στον Αλέξη Κούγια», είπε η Νέλλυ.Ti egine twra vre kopelia se paratise kai ton apokaleis kolotoumpa?

    1. “Είναι ένας άντρας που τον θαυμάζουν οι άνθρωποι του επαγγέλματος του”

      Όσο θαυμάζει ένας τενόρος της όπερας τον Παντελίδη για τα τραπέζια που γεμίζει στο μαγαζί….άλλο τόσο θαυμάζουν και οι νομικοί τον Κούγια….
      Πρόκειται για κλασικό τηλε-δικηγόρο…δημιούργημα των ΜΜΕ….όχι για καταρτισμένο νομικό με μεταπτυχιακές σπουδές, με εργασίες και συγγράματα γύρω από τη νομική επιστήμη…..

Comments are closed.