Αλλάζει θέση ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυμάτων

Τι σκέφτεται η Samsung για το νέο της μοντέλο

Νέες φήμες σχετικά με τη σειρά Galaxy S10 αναφέρουν ότι θα αποτελείται από τρια μοντέλα με διαφορετικό μέγεθος οθόνης. Το ένα θα είναι το entry-level που θα διαφοροποιείται και στη θέση του αναγνώστη αποτυπωμάτων, ενώ τα άλλα δύο θα είναι οι διάδοχοι των Galaxy S9 και S9+.

Οι φήμες θέλουν τη Samsung να κυκλοφορεί το entry-level S10 με επίπεδη οθόνη Infinity Display στις 5.8 ίντσες αντί για curved, ενώ τα Galaxy S10 και S10+ με οθόνη 6.2 και 6.44 ίντσες αντίστοιχα. Όσον αφορά τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, αυτός θα βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη μόνο για τα premium S10 και S10+, τη στιγμή που το entry level μοντέλο θα τον έχει στο πλάι της συσκευής.

Από τη στιγμή που το φημολογούμενο entry-level μοντέλο θα είναι με flat και όχι curved οθόνη, θα υπάρχει χώρος σε κάποιο πλαϊνό σημείο του για να τοποθετηθεί ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος θα μετακινηθεί για πρώτη φορά σε σημείο εκτός της μπροστινή πλευράς και της πλάτης της συσκευής.

Ο λόγος για την τοποθέτηση του in-display αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων μόνο στα premium μοντέλα αλλά και η χρήση επίπεδης οθόνης αντί για curved, είναι καθαρά για να μειωθεί το κόστος στο entry-level μοντέλο και να φέρει ακόμα περισσότερους καταναλωτές στη σειρά των Galaxy S και να εντείνει ακόμα περισσότερο τον ανταγωνισμό.

Σχετικά άρθρα