Αμερικάνοι δημοσιογράφοι: «Ρωσικά αεροσκάφη είχαν αερομαχίες με εξωγήινους»

Τι αναφέρουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Δημόσια ακρόαση για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής συγκάλεσε την περασμένη εβδομάδα το Κογκρέσο των ΗΠΑ. Ο απόστρατός David Grusch, ο οποίος ήταν επικεφαλής ενός προγράμματος του Πενταγώνου για τα ΑΤΙΑ, κατέθεσε ότι βρέθηκαν πράγματι «μη ανθρώπινη όντα».

Ο Grusch υποστήριξε ότι γνωρίζει πως άνθρωποι υπέστησαν βλάβη ή τραυματίστηκαν στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αποκρύψει πληροφορίες για τα ΑΤΙΑ. Στην ίδια επιτροπή κατέθεσαν επιστολές δύο ερευνητικοί δημοσιογράφοι, George Knapp και Jeremy Corbell που ασχολούνται εδώ και χρόνια με την εξωγήινη ζωή.

«Ρωσικά αεροσκάφη κυνήγησαν και πυροβόλησαν τουλάχιστον 45 φορές εξωγήινους το 1993», αναφέρει απόρρητο ρωσικό έγγραφο που εξασφάλισε και έβγαλε από τη χώρα δημοσιογράφος George Knapp.

«Από το 1969, η θέση του στρατού μας είναι ότι τα UFO δεν αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια και δεν αξίζουν περαιτέρω μελέτης, Αυτή η απορριπτική στάση έρχεται σε άμεση αντίθεση με όσα αποκαλύφθηκαν σε έγγραφα, εκθέσεις και εσωτερικά υπομνήματα», συμπλήρωσε.

Ο Knapp έκανε ρεπορτάζ για τα ΑΤΙΑ από το 1987 και είχε άμεση σχέση με τον γερουσιαστή Χάρι Ριντ. Παράλληλα και ο Corbell έχει γίνει πηγή αναφοράς για τους καταγγέλλοντες UFO και αναγνωρίστηκε ως απαραίτητος στην οργάνωση μαρτύρων για την ιστορική, διακομματική ακρόαση.

Μάχες ρωσικών αεροσκαφών με UFO
O Knapp με την επιστολή του στο Κονγκρέσο αποκάλυψε τη δεκαετή μελέτη της Ρωσίας για τα UFO, η οποία, όπως έγραψε, «ήταν πιθανότατα η μεγαλύτερη έρευνα για τα UFO που έχει γίνει ποτέ», η οποία περιελάμβανε χιλιάδες φακέλους υποθέσεων από συνεντεύξεις με στρατιωτικό προσωπικό.

Ο διευθυντής του προγράμματος είπε στον δημοσιογράφο για τις αερομαχίες ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών με UFO. «Στα περισσότερα περιστατικά, τα ΑΤΙΑ εκτοξεύονταν με απίστευτες ταχύτητες, αλλά σε τρία περιστατικά, τα ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα έπεσαν θύματα δολώματος και συνετρίβησαν. Δύο από τους πιλότους σκοτώθηκαν», έγραψε ο Knapp στην επιστολή του.

Μετά από αυτά τα περιστατικά, το Υπουργείο Άμυνας εξέδωσε πανεθνική διαταγή ότι τα ΑΤΙΑ πρέπει να αφήνονται γιατί, σύμφωνα με τα λόγια ενός κορυφαίου αξιωματούχου της Αεράμυνας, «μπορεί να έχουν απίστευτες ικανότητες για αντίποινα». Έφερε αυτές τις πληροφορίες πίσω στις ΗΠΑ, αλλά για δεκαετίες το θέμα των ΑΤΙΑ και των εξωγήινων ήταν ένα θέμα ταμπού που θα μπορούσε να καταστρέψει τον βιοπορισμό και την καριέρα ενός ατόμου

o David Fravor διοικητής της Μοίρας Μαύρων Άσων του Πολεμικού Ναυτικού άρισχε να καταπιάνεται το 2004 με το UFO Tik Tak. O δημοσιογράφος το περιέγραψε ως μια «γιγαντιαία ιπτάμενη δεξαμενή προπανίου» που ήταν «πολύ ανώτερη από οτιδήποτε είχαμε τότε, έχουμε σήμερα ή πρόκειται να αναπτύξουμε τα επόμενα 10 και πλέον χρόνια».

Το Fox News Digital υποστηρίζει ότι μια επιστημονική ανάλυση 100 και πλέον σελίδων για μια συμβεβλημένη υπηρεσία, η οποία προσδιορίζει τις τεχνολογικές λεπτομέρειες και τις δυνατότητες των επιδόσεων που παρατηρήθηκαν και καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της σειράς γεγονότων «Tic Tac» πολλών εβδομάδων και πολλών οχημάτων, δεν έχει διατεθεί στο κοινό.

πηγή: ethnos

Σχετικά άρθρα