Αμετανόητος ο επιχειρηματίας που έδειρε εφοριακό

“Θα του έβαζα το κεφάλι μέσα στη θάλασσα και τα πόδια πάνω, θα τον έπνιγα”

«Δέχτηκα απρόκλητη επίθεση ενώ έκανα τη δουλειά μου, δήλωσε στους αστυνομικούς ο εφοριακός που ξυλοκοπήθηκε από επιχειρηματία στην Πάτμο.

Περιγράφοντας τα όσα έζησε, ο εφοριακός δήλωσε στον Alpha: «Είχαμε φτάσει στην Πάτμο από τη Λέρο για να κάνουμε ελέγχους. Το απόγευμα βγήκαμε βόλτα. Καθίσαμε σε ένα παγκάκι ώστε να έχουμε στο οπτικό μας πεδίο ένα τσιπουράδικο και να ελέγχουμε αν κόβει αποδείξεις. Για να μη γίνουμε αντιληπτοί, με τη μία ελέγκτρια προσποιηθήκαμε το ζευγάρι.

Ξαφνικά, μας πλησιάζει ένας μεγαλόσωμος άντρας, ο οποίος στάθηκε μπροστά μας. Με ρώτησε; Ποιος είσαι εσύ; Τι θέλεις;. Του απάντησα πως είμαι εφοριακός και μου είπε: Τώρα θα δεις ποιος είμαι εγώ και άρχισε να με χτυπάει δυνατά».

Ο 63χρονος δράστης του ξυλοδαρμού, που διατηρεί βενζινάδικο και φανοποιείο στην Πάτμο, εμφανίστηκε αμετανόητος, μιλώντας στον Alpha. «Όχι δεν ζητάω από αυτόν τον άνθρωπο συγγνώμη. Από κανέναν εφοριακό δεν ζητάω. Γιατί μας έχουν κάψει τη γούνα. Δηλαδή ξεκίνημα της σεζόν με το που έρχονται οι τουρίστες, ήρθαν αμέσως οι συνεταίροι; Αν ήξερα ότι ήταν εφοριακός θα του έβαζα το κεφάλι μέσα στη θάλασσα και τα πόδια πάνω, θα τον έπνιγα», ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Σχετικά άρθρα

5 Σχόλια

 1. Σιγά ρε νταή της Πάτμου που δεν θέλεις εφοριακούς και ελέγχους.Πανε παραδίπλα στην Μεγαλόχαρη να σε φωτίσει ρε Σαμψών του νησιού….

 2. Ερώτηση 1 : Ηταν ωραία η εφοριακός ?
  Ερώτηση 2 : Μήπως παρα-χαμουρευτήκατε και ήλθε για αυτόν το λόγο ο δράστης ?
  Ερώτηση 3: Εάν γίνει γκάλοπ ποιος θα πλειοψηφίσει ?

  1. Όποιος και να πλειοψηφήσει “μη στενοχωρηθείς”, εσύ τον ” ΕΝΦΙΑ ” θα τον πληρώσεις!

    1. ¨Ολα για μας τους χριστιανούς τα κάνουν . Θα πληρώσουμε , με άλλο τρόπο. Αλλά για Το Χριστό μας χαλάλι!

Comments are closed.