Αν δεν το κάνεις δεν είσαι… star! (pics)

Εκατομμύρια δολάρια για μέλη του σώματος τους

Αν θες να λέγεσαι διάσημος και πρόσωπο της showbiz πρέπει να το χεις κάνει. Άλλωστε είσαι ένα πολύ καλό προϊόν για να χαλάσεις.

Έτσι οι περισσότεροι stars έχουν επιλέξει να ασφαλίσουν το σώμα τους. Άλλοι, τα χέρια, άλλοι τα πόδια και άλλοι το χαμόγελο τους.

Διαβάστε παρακάτω τους διάσημους που έχουν ασφαλίσει το κορμί τους για πολλά εκατομμύρια δολάρια:

Είναι περισσότερο γνωστή για το κορμί της που κόβει την ανάσα, αλλά και για τις επιτυχίες της που ανεβαίνουν στην κορυφή των charts. Για τα τραγούδια της εμπιστεύεται μια σειρά ανθρώπων.

Για το κορμί της είπε να πάρει πιο δραστικά μέτρα, όπως να ασφαλίσει τις γραμμωμένες γάμπες της για το ποσό των 40 εκατ. δολαρίων! Ο λόγος γίνεται για την Τέιλορ Σουίφτ.

swift

Η 25χρονη Τέιλορ Σούιφτ, που έχει κερδίσει και στα Grammy, αποδίδει ένα μικρό ποσοστό της παγκόσμιας επιτυχίας της στη γεμάτη ενέργεια σκηνική παρουσία της. Οι γάμπες της προφανώς τη βοηθούν σε αυτό, γι’ αυτό και θέλησε να κατοχυρωθεί απέναντι σε ατυχήματα που μπορεί να της κοστίσουν την καριέρα της. Εξάλλου, τον Μάιο ετοιμάζεται για μια διεθνή περιοδεία κι όσο να ‘ναι οι κίνδυνοι σε ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα, αυξάνονται. Όταν οι συνεργάτες της, της είπαν πόσο κοστολογήθηκαν οι γάμπες της, πληροφορίες αναφέρουν ότι “ταράχτηκε” αρκετά.

Όπως αναφέρουν οι ασφαλιστές διασημοτήτων της εταιρείας Lloyd’s που ειδικεύεται από τη δεκαετία του ’30 στην ασφάλιση μελών του σώματος, δεν εκπλήσσονται από το τεράστιο ποσό για τα πόδια της τραγουδίστριας από την Πενσιλβάνια κι αυτό γιατί το εισόδημα της Σουίφτ συναρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα σόου που δίνει κι εκεί τα πόδια της είναι απαραίτητα.

dolly

Η Σουίφτ φυσικά δεν είναι η μοναδική περίπτωση: Η ηθοποιός Dolly Parton είχε ασφαλίσει, τι άλλο; το πλούσιο στήθος της αφού η αλήθεια είναι ότι χάρη σε αυτό έγινε διάσημη. Και για τα τραγούδια κάντρι βέβαια, αλλά το ευρύ κοινό τη θυμάται για τον πρώτο λόγο. Εόχε ασφαλίσει το στήθος της για 3,8 εκατ. στερλίνες (ή 1,9 εκατ. για το κάθε ένα από αυτά).

μπρους

Τα live έκαναν τον Bruce Springsteen πλούσιο, αλλά χρειαζόταν κάτι παραπάνω από μέλι και λεμόνι για να κρατήσει ασφαλή τη φωνή του. Έτσι ασφάλισε τις φωνητικές του χορδές σχεδόν για 5 εκατ. δολάρια.

μπέκαμ

Στον κόσμο των σπορ, το 2006 έγινε γνωστό ότι ο David Beckham είχε ασφαλίσει τα πόδια του για περίπου 100 εκατ. στερλίνες την περίοδο που έπαιζε στην Paris Saint-Germain. Το 2013, ο Πορτογάλος σταρ Cristiano Ronaldo της Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το ασφαλιστήριο για τα πόδια του ύψους 74 εκατ. στερλινών.

julia

H Julia Roberts ασφάλισε το τεράστιο χαμόγελό της για το τρελό ποσό των 20 εκατ. στερλινών.

craig

Το 2008, ο ηθοποιός Daniel Craig επέμεινε να κάνει ο ίδιος, χωρίς νουμπλάρισμα, κάποιες επικίνδυνες σκηνές για τον Τζέιμς Μποντ. “Κάνει πολύ περισσότερα από όσα έκανε ο Pierce (Brosnan) και του το επιτρέπουμε γιατί μπορεί να τα κάνει”, ανέφερε κάποια στιγμή ένας συντελεστής της ταινίας. Τα τολμήματά του αυτά θα μπορούσαν να αποτελούν τεράστιο πονοκέφαλο για τους δημιουργούς της ταινίας, αν δεν είχε ασφαλιστεί για το ποσό των 5 εκατ. στερλινών.

Το να ασφαλίζουν οι σταρ μέλη του σώματός τους δεν είναι καινούργια ιστορία. Συνέβαινε από τη δεκαετία του ’30. Όπως λένε οι άνθρωποι της Lloyd, από τις αρχές του 20ου αιώνα η βιομηχανία της ψυχαγωγίας που αναπτυσσόταν από τότε στην Καλιφόρνια διέβελψε πόσο δαπαντηρό θα μπορούσε να ήταν για μια παραγωγή το να πάθει κάτι ο βασικός σταρ.

Έτσι, από τότε σταρ του βωβού, όπως ο Cyd Charisse’και ο Jimmy Durante ασφάλισαν τότε τα πόδια και τη μύτη αντιστοίχως.

Σχετικά άρθρα