Αναγκαστική προσγείωση λόγω μέθης!

Αντί για την Ελλάδα βρέθηκαν στην Βουλγαρία οι Βρετανοί

Μία πτήση της Thompson Airways με προορισμό την Ελλάδα, η οποία ήταν γεμάτη με Βρετανούς τουρίστες, εξετράπη της πορείας της και προσγειώθηκε στη Βουλγαρία λόγω καυγά που προκάλεσαν μεθυσμένοι επιβάτες, αναφέρει σε σημερινό άρθρο της η Daily Mirror.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μία ομάδα νεαρών, πολλοί εκ των οποίων ταξίδευαν για πρώτη φορά χωρίς τη συνοδεία των γονιών τους, άρχισαν να τσακώνονται έχοντας καταναλώσει αλκοόλ το οποίο είχαν φέρει μαζί τους λαθραία μέσα σε μπουκάλια αναψυκτικών.

Όπως αναφέρει η Daily Mirror, ένας από τους νεαρούς απειλούσε τους υπόλοιπους με χρήση βίας, μία νεαρή κοπέλα άναψε τσιγάρο στην τουαλέτα και άλλο ένα κορίτσι δέχτηκε ένα χαστούκι στο πρόσωπο μέσα στον καυγά.

Ως αποτέλεσμα των επεισοδίων που προκάλεσαν οι μεθυσμένοι νεαροί, ο πιλότος του αεροσκάφους της Thompson που είχε αναχωρήσει από το Μάντσεστερ με προορισμό το Ηράκλειο αποφάσισε τελικά να το προσγειώσει στη Σόφια, όπου παρέμεινε για δύο ώρες.

Οι υπόλοιποι ταξιδιώτες ήταν έξαλλοι με τους νεαρούς, των οποίων η ανεύθυνη συμπεριφορά προκάλεσε την καθυστέρηση. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, οι νεαροί που δημιούργησαν τις φασαρίες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα βότκας με αποτέλεσμα να γίνουν επιθετικοί και προκλητικοί.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο ένας νεαρός που είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά συνελήφθη από τις αρχές στη Σόφια και ότι αεροσκάφος έφτασε τελικά στο Ηράκλειο με καθυστέρηση περίπου δυόμιση ωρών.

Σχετικά άρθρα