Αναγκαστική προσγείωση στο “Μακεδονία”!

Πτήση, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Λονδίνο

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” πραγματοποίησε πτήση, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Λονδίνο εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας, που αντιμετώπισε ένας εκ των επιβατών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας Βρετανός αθλητής της πυγμαχίας έπεσε σε κώμα κατά την διάρκεια της πτήσης της Ryanair από την Αθήνα για το Λονδίνο με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η άμεση προσγείωση του αεροσκάφους στη Θεσσαλονίκη.

Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Χρυσή Ματσικούδη με δηλώσεις της στο karfitsa.gr δήλωσε τα εξής:«Ο πυγμάχος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, ενώ δε γνωρίζουμε τι είναι αυτό που τον έφερε στην κατάσταση να βυθιστεί σε κώμα».

πηγή: karfitsa.gr

Σχετικά άρθρα

Έγινε η κλήρωση για το Eurobasket 2015!

Με θετικά και αρνητικά συνοδεύτηκε η ανακοίνωση των αντιπάλων της εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης για το ευρωπαικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ουκρανία.Στα θετικά είναι η δυναμικότητα των αντιπάλων που αποτελούν οι εξής χώρες: -Κροατία -Σλοβενία -ΠΓΔΜ -Γεωργία -Ολλανδία Με αυτή την εξέλιξη έχουμε ένα βαλκανικό ομιλό αφού με βάση την ιστορία αποτελούν τα φαβορί του […]