Ανακοίνωση Σαββίδη για τη Σουρωτή

Τι αναφέρεται για την εξαγορά της εταιρίας

Ο επιχειρηματικός όμιλος του Ιβάν Σαββίδη, επισημοποιεί το ενδιαφέρον του για την εξαγορά των μετοχών της εταιρείας «Σουρωτή» έναντι τιμήματος ενός ευρώ ανά μετοχή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια διαρκών και έντονων εκκλήσεων της τοπικής κοινωνίας, των εργαζόμενων και των μικρομετόχων της «Σουρωτή», ο όμιλος του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της.
Κύριος στόχος της επένδυσης είναι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η περαιτέρω ανάπτυξη της «Σουρωτή» με απόλυτο σεβασμό στην ελληνικότητα της, στα τοπικά χαρακτηριστικά της και η συμβολή της στην ευημερία της περιοχής και των κατοίκων της.

«Με σεβασμό στα 100 χρόνια της ιστορίας της, με πίστη στην αξία καθώς και στις διεθνείς αναπτυξιακές δυνατότητες των προϊόντων της εταιρείας «Σουρωτή», θα δημιουργηθούν πολλαπλές συνέργειες στο ευρύτερο φάσμα των επιχειρήσεων του ομίλου του Ιβάν Σαββίδη στις χώρες όπου αυτές δραστηριοποιούνται», σημειώνεται.

Οι μέτοχοι της εταιρείας «Σουρωτή» θα έχουν την δυνατότητα να προσέρχονται από την Τρίτη 1/11 και για όλες τις εργάσιμες μέρες εώς και την Τρίτη 8/11 και ώρες 12.00-20.00 στο Makedonia Palace, προκειμένου να μεταβιβάσουν τις μετοχές τους εφόσον το επιθυμούν.

Η διαδικασία αγοράς των μετοχών θα ολοκληρώνεται με την άμεση (ταυτόχρονα με την υπογραφή) καταβολή του συνολικού τιμήματος μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Σχετικά άρθρα