Αναστήθηκε μετά από 18 ώρες!

Θαύμα με έναν 53χρονο στη Γαλλία που πέθανε, αλλά επανήλθε στη ζωή

Ένα απίστευτο περιστατικό, με πρωταγωνιστή έναν 53χρονο άνδρα, συνέβη στο Μονπελιέ της Γαλλίας στις 12 Μαρτίου και είδε τώρα το φως της δημοσιότητας.

Ο συγκεκριμένος υπέστη καρδιακή προσβολή, πέθανε, αλλά επανήλθε στην ζωή μετά από 18 ολόκληρες ώρες, αφήνοντας τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της περιοχής έκπληκτους…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Ο άνδρας αυτός, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα, εκείνο το βράδυ επέστρεφε από το σπίτι του αδελφού του στο Béziers, αλλά στον δρόμο υπέστη καρδιακή προσβολή και κατέρρευσε.

Έχοντας πολύ ώρα να δώσει σημάδια ζωής, οι οικείοι του άρχισαν να τον ψάχνουν και όταν τον εντόπισαν, οι γιατροί που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι τα όργανά του είχαν διατηρηθεί χάρη στις χαμηλές θερμοκρασίες που υπήρχαν στην περιοχή δίπλα σε ένα ποτάμι.

Έτσι για περίπου 4 ώρες του έκαναν μασάζ στην περιοχή της καρδιάς, προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος, πριν τον βάλουν σε μηχανική υποστήριξη καρδιάς και πνεύμονα. Τότε η θερμοκρασία του άρχισε να ανεβαίνει και οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν την καρδιά του, κάτι που έγινε με επιτυχία.

Μέχρι σήμερα είναι σε μηχανική, αλλά ο γιατρός Xavier Capdevila τόνισε πως οδεύει σε πλήρη αποκατάσταση.

Σχετικά άρθρα