Ανατροπή στην υπόθεση Παντελίδη

Βρέθηκε γενετικό υλικό της Φρόσως Κυριάκου στη θέση του οδηγού

Επικαλούμενος τα επίσημα έγγραφα και στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, ο δημοσιογράφος του «Ε» Βασίλης Χήτος προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου σε μια πολύ σοβαρή αποκάλυψη για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη πριν από έναν χρόνο.

Τα στοιχεία των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ ανατρέπουν τους ισχυρισμούς των Φρόσως Κυριάκου και Μίνας Αρναούτη πως ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ, καθώς στο σπασμένο παράθυρο του συνοδηγού εντοπίστηκαν εκτεταμένες κηλίδες αίματος του τραγουδιστή, ενώ δεν βρέθηκε ούτε ίχνος γενετικού υλικού του στο τιμόνι ή το παράθυρο του οδηγού.

Αντιθέτως, στη βάση της κολώνας της ζώνης ασφαλείας του οδηγού εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος της Φρόσως Κυριάκου. Παράλληλα, στο τιμόνι, από τη μέσα πλευρά, εντοπίστηκε ιδρώτας που «προσομοιάζει με το γενετικό υλικό της Φρόσως Κυριάκου». Το συγκεκριμένο θεωρείται «θολό» σημείο, επειδή η ΕΛΑΣ αν και μπορεί με βεβαιότητα να ξεκαθαρίσει πως το εύρημα δεν ανήκει στη Μίνα Αρναούτη η οποία έχει ξεκαθαριστεί ότι καθόταν στο πίσω κάθισμα, ωστόσο δεν διαθέτει τον ανάλογο εξοπλισμό για να ταυτοποιήσει με βεβαιότητα ότι ο ιδρώτας που εντοπίστηκε στο τιμόνι είναι της Φρόσως Κυριάκου. Για αυτό τον λόγο η οικογένεια του τραγουδιστή ζητεί να σταλεί το δείγμα στο εξωτερικό.

Σχετικά άρθρα

4 Σχόλια

 1. Μάλλον κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως λειτουργεί η φάση με το γενετικό υλικό και νομίζουν ότι κάθε φορά που βγαίνεις από το αμάξι σβήνουν τα πάντα λες και κλείνει διακόπτης.
  Το ότι βρήκαν “ιδρώτα που προσομοιάζει με γενετικό υλικό…” στη μέσα πλευρά του τιμονιού, ούτε στο CSI μην το πεις. Πάω πάσο αν άλλαζαν τιμόνι κάθε φορά που έπαιρναν το αμάξι. Αυτοί σε λίγο θα αποδείξουν ότι ο Παντελίδης δεν ήταν καν στο αμάξι.
  Εκμεταλλεύονται τα κοράκια την οικογένεια και την βάζουν να στέλνει δείγματα ιδρώτα στο εξωτερικό. Για να αποδείξει τι; Ότι μπορεί να είναι από το χέρι της Αρναούτη που οδηγούσε, ενώ μπορεί κάλιστα να είναι από το χέρι του Παντελίδη που χάιδευε το ιδρωμένο μπούτι της Αρναούτη; Τζάμπα λεφτά πεταμένα. Απορώ πως δεν βρήκαν DNA του Ρέμου, αφού το αμάξι ήταν δικό του και το είχε δώσει δανεικό.
  Και μια επισήμανση: Από τη στιγμή που κανείς δεν φορούσε ζώνη και το αμάξι έκανε τούμπες, θα βρεις αίματα από ΟΛΟΥΣ σχεδόν ΠΑΝΤΟΥ. Μόνο με παραποίηση στοιχείων θα υπάρχει κάτι διαφορετικό. Πολύ πιθανόν δηλαδή να έπεσε κάνα δωράκι για τέτοιο πόρισμα.

  1. Σε όλα μέσα είσαι,μόνο στην οικογένεια είσαι διακριτικός,αυτή θέλει να γλυτώσει τα φράγκα.
   Κι όλα αυτά,αν ισχύει το ρεπορτάζ (χαχαχα) του Χήτου.Κάτι τέτοιοι,προκειμένου να κονομάν,ότι μούφα τους κατέβει,την κάνουν ρεπορτάζ.Άσε που παίζει να τα τσεπώνουν από τους δικηγόρους για να γράφουν μούφες (σε γνώση με την οικογένεια)

 2. Κάθε τόσο διαβάζουμε “για ανατροπή στην υπόθεση Παντελίδη”. Πολλά τα λεφτά, Αρη”

Comments are closed.