Ανατροπή στο Survivor

Υπάρχει και τρίτο νησί στο παιχνίδι;

Ανατροπές, εκπλήξεις και… επιστροφές αναμένεται να συμβούν στο Survivor σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού. Μετά την μεγάλη απήχηση που γνωρίζει στους τηλεθεατές, οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού επιβίωσης εφευρίσκουν όλο και πιο… θεαματικές εκπλήξεις ώστε να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Τώρα λοιπόν, έρχεται μία μεγάλη ανατροπή στη σύνθεση των δύο ομάδων αφού σύμφωνα με το Τηλέραμα, οι παίκτες που θα αποχωρούν από το παιχνίδι, δεν θα φεύγουν από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά θα παραμένουν σε άλλο νησί και θα είναι σε κατάσταση αναμονής.

Αυτό βέβαια θα… σοκάρει τους παίκτες που βρίσκονται από την αρχή στο παιχνίδι και δεν έχουν βγει ακόμα καθώς θα έχουν με το μυαλό τους σταματήσει τον χρόνο στη στιγμή της αποχώρησης του συμπαίκτη τους ο οποίος θα επιστρέφει για να διεκδικήσει εκ νέου το έπαθλο των 100,000 ευρώ.

«Το Survivor είναι κάτι σαν ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται ανάλογα με τα τεκταινόμενα. Στο παιχνίδι μπήκε ήδη ένας νέος παίκτης και μην εκπλαγείτε αν τις επόμενες εβδομάδες κάνουν την εμφάνισή τους περισσότεροι. Η παραγωγή έχει στο μανίκι της ακόμα έναν άσο που ίσως χρησιμοποιήσει. Μετά την αποχώρηση κάποιων παικτών, αυτοί ενδεχομένως δεν θα πάνε σπίτι τους, αλλά θα μείνουν σε άλλο νησί και κάθε εβδομάδα θα μάχονται με αυτόν που αποχωρεί.

Ο νικητής αυτής της μονομαχίας θα παραμένει στο νησί stand by και, όταν του ζητηθεί, θα επιστρέψει στο παιχνίδι, σοκάροντας τους συμπαίκτες του, που τον είχαν ξεγραμμένο, έτοιμος πάλι να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ του περιοδικού.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Μπο, αλάνι, μάμα το λιμάνι, Μπο, αλήτη, μάμα τους το σπίτι!
    ΠΑΟΚτσάκι άρρωστο ο Μπο!

Comments are closed.