Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω Κορονοϊού

Τι ανέφερε ο Δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας

«Δεν είμαστε σε καμιά μορφή καραντίνας. Έλαχε να παρουσιαστεί στην πόλη μας το πρώτο κρούσμα του ιού», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας

Σε αναβολή όλων των εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αποφευχθούν μεγάλες συναθροίσεις κοινού και στην προληπτική απολύμανση όλων των δημοτικών κτιρίων, προχωρά από την Πέμπτη ο δήμος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης σε δημοσιογράφους ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού. Ήδη από το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε προληπτική απολύμανση του δημαρχιακού μεγάρου.

Ο ίδιος σημείωσε ακόμα ότι θα ξεκινήσει προμήθεια όλων των απαραίτητων ατομικών μέσων προστασίας με βάση τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και θα γίνουν ενημερωτικές καμπάνιες για το θέμα με διανομή φυλλαδίων στους πολίτες. Παράλληλα, ο κ. Ζέρβας συνέστησε στους πολίτες να αποφύγουν οποιαδήποτε μορφή πανικού.

«Δεν είμαστε σε καμιά μορφή καραντίνας. Έλαχε να παρουσιαστεί στην πόλη μας το πρώτο κρούσμα του ιού. Γι` αυτό προχωρήσαμε σε απανωτές συσκέψεις, αλλά και για άλλα θέματα του δήμου. Από αύριο το πρωί θα είμαστε όλοι στα πόστα μας. Είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα να συνδράμουμε στο έργα του υπουργείου όποτε και όπως μας ζητηθεί. Απαιτείται διαχείριση της κατάστασης χωρίς κανένα πανικό», σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα