«Ανεύθυνη η στάση της κυβέρνησης, προσπαθεί να εξοφλήσει γραμμάτια»

«Κεραυνοί» ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για ανεύθυνη στάση σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο και κάνει λόγο για προσπάθεια εξόφλησης «γραμματίων» που λήγουν.

Αναλυτικά η δήλωση του Τομεάρχη Αθλητισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μπουρνού:

«Οι αλλοπρόσαλλοι χειρισμοί της ελληνικής κυβέρνησης στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται και σε διεθνές επίπεδο. Κι αυτά έπειτα από μια επαίσχυντη τροπολογία, η οποία ούτως ή άλλως βρίσκεται στον αέρα, αφού δεν υπερισχύει του πειθαρχικού πλαισίου της ΕΠΟ και άλλωστε καταδικάστηκε και από όλες τις πλευρές.

Μετά την εξαφάνιση και τη μετατροπή του Υφυπουργού Αθλητισμού σε Υφυπουργό Άνευ Χαρτοφυλακίου, αφού αποκλείστηκε από τις συναντήσεις της κυβέρνησης με τις διεθνείς ομοσπονδίες, ο κ. Γεραπετρίτης γύρισε με άδειο καλάθι από την Ελβετία και προσπαθεί τώρα να το γεμίσει με άστοχες δηλώσεις και με εξαγγελίες για ακόμα πιο αλλοπρόσαλλους χειρισμούς στη συνέχεια.

Φαίνεται πως η κυβέρνηση βρίσκεται ενώπιον γραμματίων που λήγουν και στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των κατόχων τους μετεκλογικά, προβαίνει στη μια άστοχη κίνηση μετά την άλλη, προκαλώντας χάος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή, συνειδητοποιώντας το αδιέξοδο στο οποίο έχει φέρει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, προσπαθεί να διώξει την ευθύνη από πάνω της.

Αυτή δεν είναι μια υπεύθυνη στάση και σε κάθε περίπτωση δεν οδηγεί στην εξομάλυνση της κατάστασης».

Σχετικά άρθρα