Ανεβαίνει η θερμοκρασία!

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 έως 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 και τοπικά 33 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία έως 34 βαθμούς κελσίου. στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο ιόνιο βόρειοι 4 μποφόρ. βαθμιαία βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο ιόνιο πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 36 βαθμούς κελσίου. στην ήπειρο τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 και τοπικά στη Θεσσαλία έως 35 βαθμούς κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και στις Κυκλάδες πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου. στις Κυκλάδες η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα βόρεια πιθανόν τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 και τοπικά 33 βαθμούς κελσίου.

Σχετικά άρθρα

Μέχρι και πυροβόλα οι χούλιγκανς!

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της, η Αστυνομία εξιχνίασε την απόπειρα δολοφονίας 23χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παγκράτι και πλέον αναζητεί τον δράστη. Για οπαδικές διαφορές χωρίς να λέει ομάδες κάνει λόγο η ανακοίνωση. Η αστυνομία ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για οπαδικές διαφορές, και με ανακοίνωσή της αναφέρεται στην απόπειρα δολοφονίας εναντίον 23χρονου στο Παγκράτι τα […]