Αγγελούδης: «Ο κ. Ζέρβας είναι κρυπτόμενος δήμαρχος»

Αντιδράσεις για την ακύρωση του debate

24 ώρες πριν τη διεξαγωγή της προγραμματισμένης τηλεοπτικής πολιτικής συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε πως το debate δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Ο λόγος είναι πως ο Κωνσταντίνος Ζέρβας αποφάσισε να μη συμμετάσχει σε αυτό τελικά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Στέλιος Αγγελούδης σε ανακοίνωση του:

«24 ώρες πριν τη διεξαγωγή της προγραμματισμένης τηλεοπτικής πολιτικής συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης ενημερωθήκαμε έκπληκτοι πως το debate δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Η απόφαση του απερχόμενου δημάρχου Θεσσαλονίκης να απέχει και από τη μοναδική δημόσια συζήτηση που καταδέχτηκε -αρχικά- να συμμετάσχει, μαρτυρά όχι μόνο το φόβο και τον πανικό του ενόψει της επερχόμενης ήττας, αλλά και την αδυναμία του να υπερασπιστεί το -ανύπαρκτο- έργο του ενώπιον των τηλεθεατών. Την ίδια ώρα, με την αλαζονική του στάση ο κ. Ζέρβας προσβάλει για μια ακόμη φορά τόσο τους συνυποψηφίους του όσο, κυρίως, τους Θεσσαλονικείς. Αποδεικνύει, πως δεν είναι μόνο ένας αόρατος δήμαρχος, αλλά και ένας κρυπτόμενος δήμαρχος.

Καταγγέλλουμε ακόμη το γενικό διευθυντή της δημοτικής τηλεόρασης Γιάννη Κεσσόπουλο για την αιφνιδιαστική αυτή απόφαση που μας κοινοποιήθηκε, με την επίκληση αόριστων επιθέσεων που δήθεν δημιουργούν κλίμα καχυποψίας και απαξίωσης. Υπενθυμίζουμε μόνο στον κ. Κεσσόπουλο πως τα δημοτικά Μέσα ανήκουν στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, δεν είναι ιδιοκτησία του εκάστοτε δημάρχου και των τοποθετημένων υπαλλήλων του».

Σχετικά άρθρα