Ανοιχτά καταστήματα και Helexpo Sales σήμερα (9/9) στη Θεσσαλονίκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των Helexpo Sales που ισχύουν κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ο Εμπορικός Σύλλογος προτείνει στους εμπόρους να ανοίξουν τα καταστήματά τους από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα για να εξυπηρετήσουν τουρίστες και επισκέπτες που βρίσκονται στην πόλη με αφορμή της ΔΕΘ.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αυτής της περιόδου θα διαρκέσουν έως και τις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ τα καταστήματα θα λειτουργήσουν και την επόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου:

Με βάση το Νόμο 4446/22-12-2016 άρθρο 114 και την υπ’αριθ.πρωτ. 29/21-3-2017 απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ορίζεται, ως ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος, για τις εμπορικές επιχειρήσεις της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, το χρονικό διάστημα από την ημέρα έναρξης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης έως και την ημέρα λήξης της.

Οι “HELEXPO SALES” ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη και οι εμπορικές επιχειρήσεις μπορούν να διενεργήσουν εκπτώσεις από την Παρασκευή 7 έως την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Η προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη μας, κατά την περίοδο της Δ.Ε.Θ., αποτελεί ιδιαίτερη ευκαιρία για την Αγορά της Θεσσαλονίκης, σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να αυξήσει την κατανάλωση και τον τζίρο των επιχειρήσεων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ΚΑΛΕΙ όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στις “HELEXPO SALES”, έναν νέο θεσμό για την Αγορά της πόλης μας, παρέχοντας τις καλύτερες τιμές, τις καλύτερες εκπτώσεις στους καταναλωτές.

Ας προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ τις “HELEXPO SALES”, για να τονώσουμε την Αγορά και τις επιχειρήσεις μας και να δώσουμε μια εικόνα αισιοδοξίας, ζωντάνιας και γιορτής της πόλης μας.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία, φέτος, τιμώμενη χώρα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία της Αγοράς μας, να δείξει το φιλόξενο πρόσωπό της στους επισκέπτες της.

“HELEXPO SALES” από 7 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018

Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ, ήτοι στις 9 και στις 16 Σεπτεμβρίου.

Προτεινόμενο ωράριο εμπορικών καταστημάτων τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ: 11π.μ. – 6μ.μ.

Σχετικά άρθρα