Ανοιχτά τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης

Και τις δυο Κυριακές λειτουργίας της ΔΕΘ

Με βάση την ΓΑΝ ΜΕΘ οικ.1897/24-10-2013 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, προαιρετικά, τις δύο Κυριακές λειτουργίας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στην περιοχή του δήμου Θεσσαλονίκης αρκεί να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

α. Να έχουν συνολική επιφάνεια εμβαδού, όπως αυτό αναγράφεται στο λογαριασμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, μέχρι διακόσια πενήντα (250) τετραγωνικά μέτρα,
β. Να μην ανήκουν υπό οποιαδήποτε νομική σχέση σε αλυσίδα καταστημάτων, εξαιρουμένων των περιπτώσεων συμβάσεων δικαιόχρησης (franchise)
γ. Να μην λειτουργούν με συμφωνίες συνεργασίας τύπου “κατάστημα εντός καταστήματος” (shops−in−a−shop) και να μην βρίσκονται σε εκπτωτικά καταστήματα (“outlet”), εμπορικά κέντρα ή εκπτωτικά χωριά.

Προτεινόμενο ωράριο από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ορίστηκε το 11:00 π.μ. – 18:00 μ.μ.

Παράλληλα, τη συγκεκριμένη περίοδο θα υπάρξει εβδομάδα χαμηλών τιμών.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Ρυθμίσεις δρόμων για τη 17η Νοέμβρη!

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Δευτέρα 17-11-2014 στο κέντρο της πόλης, με πρωτοβουλία διαφόρων φορέων της πόλης μας, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και πορείες, στο πλαίσιο εορτασμού της 41ης Επετείου του Πολυτεχνείου. Από 14.30 ώρα σταδιακά και ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων, το κέντρο της πόλης θα αποκλειστεί και δεν θα […]