Ανοίγει σχολή σεξ στην Ελλάδα

Με την υπογραφή της Ειρήνης Χειρδάρη

Σχολή σεξ στην Ελλάδα ετοιμάζεται να λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο. Επικεφαλής θα είναι η Κερκυραία Ειρήνη Χειρδάρη η οποία έδωσε μία γεύση για τα μαθήματα που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές στην πρώτη σχολή σεξ στην Ελλάδα στο Φεστιβάλ που οργάνωσε στην Αθήνα.

Στριπτίζ, ταντρικό σεξ, τεχνικές για τον γυναικείο οργασμό είναι μερικά από αυτά που θα διδαχθούν οι σπουδαστές σύμφωνα με την sex coach που μίλησε στο koolnews.gr:

«Από το φθινόπωρο, όσοι έχουν κάνει εγγραφές αυτές τις μέρες, θα ξεκινούν να μαθαίνουν διάφορα, όπως ταντρικό μασάζ για το λίνγκαμ (μόριο) και το γόνι (αιδοίο), ολοκληρωτική εκπαίδευση στο ταντρικό σεξ για ζευγάρια, μαθήματα στριπτίζ από επαγγελματίες στρίπερ, BDSM πρακτικές, τα πιο ηδονιστικά κόλπα του αισθησιακού σεξ, ταϊλανδέζικο body massage, τεχνικές γυναικείου αυνανισμού, μέθοδο Κίβιν και τις καλύτερες τεχνικές στοματικού σεξ προς τη γυναίκα, μέθοδο Lou Paget και οι καλύτερες τεχνικές αυνανισμού για το μόριο, παραλλαγές στάσεων για μέγιστη ηδονή, γυναικείο οργασμό σε όλο το σώμα. Επίσης, τη μυστική γλώσσα του σεξ και πώς να απελευθερωθείς λεκτικά, τις σημαντικότερες αντρικές και γυναικείες φαντασιώσεις, φυσικά και ειδικά μαθήματα για gay και bi φαντασιώσεις και έξτρα κόλπα και πολλά πολλά άλλα».

 

Σχετικά άρθρα

«Φωσφοριζέ» εσώρουχα στο κρεβάτι!(pic)

Εσώρουχα που… λαμπυρίζουν δημιούργησε μια νεαρή Βραζιλιάνα, για να κάνει πιο γκλάμουρ τις τρυφερές στιγμές των ζευγαριών.   Εσώρουχα που λαμπυρίζουν δημιούργησε μία νεαρή Βραζιλιάνα, για να κάνει πιο γκλάμουρ τις τρυφερές στιγμές των ζευγαριών. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα “Liberation”, τα εσώρουχα που αναβοσβήνουν, όταν κάποιος τα αγγίζει, φέρουν την υπογραφή της 22χρονης Αλίν […]