Ανήθικη πρόταση στην Ιωάννα Τούνη

“Θα σε ενδιέφεραν για απόψε 1400 ευρώ καθαρά δικά σου;”

Η Ιωάννα Τούνη, κέρδισε τις εντυπώσεις πέρυσι στο my Style Rocks, τόσο με τον πληθωρικό της χαρακτήρα, όσο και με την εξωτερική της εμφάνιση. Η Ιωάννα, μετά και το τέλος του ριάλιτι είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους ακόλουθους της διάφορα στιγμιότυπα από τη μέρα της.

Ωστόσο, αυτή τη φορά το νεαρό κορίτσι φαίνεται να βγήκε εκτός εαυτού με ένα μήνυμα που έλαβε στο κινητό της. Συγκεκριμένα, κάποιος άγνωστος της συστήθηκε ως μάνατζερ και την προσέγγισε με σκοπό να συνεργαστούν κάνοντας της μάλιστα μία ανήθικη πρόταση.

«Καλησπέρα. Δεν γνωριζόμαστε. Έτυχε να βρω νούμερο σου. Είμαι ο Γιάννης, είμαι μάνατζερ και μένω Αθήνα. Την άλλη εβδομάδα θα είμαι Θεσσαλονίκη. Θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά και να μιλήσουμε. Θα ήθελα κάποια συνεργασία μαζί σου. Επίσης… Θα σε ενδιέφεραν για απόψε γύρω στα €1400 καθαρά δικά σου»; Της έγραψε στο μήνυμα και η ίδια φανερά ενοχλημένη απάντησε: «Αντε και γ@μ$σ@@. Και τα 1400 σε κέρματα στο κ@λ@ σου. Καθαρά δικά σου!».

Την εν λόγω συνομιλία δημοσίευσε στο Instagram, ενώ προέτρεψε τις γυναίκες να μην επιτρέπουν σε κανένα να τις προσβάλει. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Κορίτσια μην επιτρέψετε ΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑ να σας μειώσει με τον οποιονδήποτε τρόπο. Λαμβάνω συχνά-πυκνά τέτοια φτηνά μηνύματα… ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞ! Και όποιος έχει σκοπό να μου κάνει αντίστοιχες προτάσεις -να το ξανασκεφτει- γιατί γίνομαι ιδιαίτερα ευρηματική στις απαντήσεις μου».

Σχετικά άρθρα