Άνοιξαν το θησαυροφυλάκιο του Prince

Μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάποια διαθήκη του

Ανοιχτό είναι πλέον το θησαυροφυλάκιο του Prince, που λέγεται ότι είναι γεμάτο ακυκλοφόρητα τραγούδια του, όπως αναφέρει το KSTP-TV.

Ο τραγουδιστής, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Απριλίου, είχε βγάλει 39 άλμπουμ ηχογραφημένα σε στούντιο και δεκάδες άλλα μουσικά πρότζεκτ. Πίσω του όμως, άφησε μία ολόκληρη «περιουσία» σε μουσική, που δεν έχει ακούσει ποτέ ο κόσμος.

«Μία ημέρα, κάποιος θα τα κυκλοφορήσει. Δεν ξέρω αν θα προλάβω να το κάνω εγώ. Είναι τόσα πολλά», είχε πει προφητικά σε παλιότερη συνέντευξή του.

Ο καλλιτέχνης, που είχε κερδίσει 7 βραβεία Grammy είχε αφήσει πίσω του τόσα μουσικά κομμάτια, που θα μπορούσε να κυκλοφορεί ένα άλμπουμ του το χρόνο, για τον επόμενο αιώνα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

Το θησαυροφυλάκιό του ήταν ένα τεράστιο δωμάτιο στο Paisley Park, το σπίτι του Prince και περιείχε ράφια τα οποία γέμισαν γρήγορα, σύμφωνα με τη συνεργάτιδά του, Σούζαν Ρότζερς. Η πόρτα ήταν σφραγισμένη με έναν περιστρεφόμενο τροχό.

Η εταιρεία που ανέλαβε τη διαχείριση της περιουσίας του άνοιξε το θησαυροφυλάκιο, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάποια διαθήκη του. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε η περιουσία του θα μοιραστεί ανάμεσα στην αδερφή του, Τίκα Νέλσον και τα πέντε ετεροθαλή αδέλφια του.

Σχετικά άρθρα