Άνοιξε η εφαρμογή για το επίδομα θέρμανσης στο Taxisnet!

Πότε παίρνετε τα χρήματα

Ανοιχτή είναι από το βράδυ της Τετάρτης η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεων είσπραξης του επιδόματος θέρμανσης στο Taxisnet.

Η εφαρμογή του taxisnet για το επίδομα πετρελαίου είναι λοιπόν ανοιχτή. Εδώ να σημειώσουμε πως τον Φεβρουάριο θα πάρουν το επίδομα όσοι κάνουν την αίτησή τους μέχρι το τέλος του 2015. Αυτό, ωστόσο, με την προϋπόθεση πως θα γίνει ηλεκτρονική διασταύρωση για να διαπιστωθεί ότι όντως αγοράστηκε πετρέλαιο θέρμανσης.

Όσοι αγοράσουν πετρέλαιο ή κάνουν την αίτηση από το 2016, αναμένεται να πάρουν το επίδομα την ερχόμενη άνοιξη. Ολόκληρο το ποσό του επιδόματος θα καταβληθεί μόνο εφόσον αποδειχθούν… αρκετά τα κεφάλαια που έχουν δεσμευτεί από τον κρατικό προϋπολογισμό (σ.σ. τα οποία ανέρχονται στο ποσό των περίπου 105 εκατ. ευρώ).

Σχετικά άρθρα

Απoσύρεται σαρδελόρεγγα πατέ!

Πρόκειται για προϊόν Λετονίας, με την εμπορική ονομασία «RIGA GOLD SPRATS PATE», συσκευασίας 240 g, καθώς διαπιστώθηκε υπέρβαση των ορίων σε Πολυκυκλικούς Αρωματικούς Υδρογονάνθρακες. Την ανάκληση κονσέρβας σαρδελορέγγας πατέ ζητεί ο ΕΦΕΤ καθώς στο πλαίσιο του προγράμματος «Έλεγχος επιπέδων των Πολυκυκλικών Αρωματικών Υδρογονανθράκων (ΠΑΥ) στα τρόφιμα» και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους διαπιστώθηκε […]