Άνοιξε νέο κατάστημα McDonald’s στη Θεσσαλονίκη

Παραγγέλνεις και από το ΙΧ σου!

Το νέο κατάστημα Drive Thru των McDonald’s άνοιξε χθες τις πόρτες του στην Καλαμαριά, φέρνοντας νέα δεδομένα στην εστίαση στην Θεσσαλονίκη.

Μέσω της υπηρεσίας Drive Thru, η οποία διατίθεται σε 24ωρη βάση για την εξυπηρέτηση των πελατών δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να παραγγέλνουν και να αγοράζουν φαγητό χωρίς να βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους.

Το νέο εστιατόριο, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 159, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ψηφιακή εμπειρία των πελατών καθώς λειτουργούν δύο διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks) και ψηφιακές οθόνες (menuboard).

Τέλος, προσφέρονται διαδραστικά παιδικά παιχνίδια για τις οικογένειες με τα δυο μαγικά τραπέζια, ενώ ο χώρος είναι κατάλληλος για την διοργάνωση παιδικών πάρτυ.

Σχετικά άρθρα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις απογευματινές ώρες σήμερα και από τα δυτικά. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που έξεδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ): Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους και πιθανώς κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες […]