Ανοίγει το Porto Carras από τον όμιλο Σαββίδη!

Μετά από σημαντικές ανακαινίσεις των υποδομών

Τον Απρίλιο του 2021 ανοίγει για τους επισκέπτες του, το Porto Carras Grand Resort, μετά από σημαντικές ανακαινίσεις των υποδομών του μεγάλου παραθεριστικού συγκροτήματος και αναβάθμιση των υπηρεσιών του.

Η επαναλειτουργία του Porto Carras, γίνεται από την νέα διοίκηση και μετά την εξαγορά του εμβληματικού παραθεριστικού συγκροτήματος από την Belterra Investments, συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Όπως ανακοινώνεται, το νέο επιχειρηματικό σχέδιο της διοίκησης στοχεύει στην ανανέωση του Porto Carras έτσι ώστε αυτό να αναδειχθεί σε κορυφαίο πολυτελή Μεσογειακό τουριστικό προορισμό έως το 2025, σε ένα μοναδικό συγκρότημα πέντε αστέρων, με premium πολυτελή καταλύματα και εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες, με μαρίνα, γκολφ, καζίνο, οινοποιείο, σπα και αθλητικές δραστηριότητες υψηλού επιπέδου.

Η Belterra Investments Ltd. ιδρύθηκε το 2016 και μέσω της «Dimera Hospitality», βελτιώνει το ποιοτικό χαρτοφυλάκιο εικονικών ξενοδοχείων στην Ελλάδα, έχοντας ήδη επενδύσει στο πολυτελές MAKEDONIA PALACE Hotel της Θεσσαλονίκης. Στόχος της Belterra είναι η παροχή κορυφαίων τουριστικών εμπειριών με τη σφραγίδα φιλοξενίας της Dimera.

Σχετικά άρθρα