«Θα μας πάρουν τις εκκλησίες»!

Ο Ανθιμος κατήγγειλε στέλεχος κινήματος, χωρίς να τα κατονομάσει

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος μιλώντας αόριστα και χωρίς να κατονομάσει τίποτα έκανε λόγο για δέσμευση της εκκλησιαστικής περιουσίας από το κόμμα που θα έρθει να κυβερνήσει τη χώρα!

Ο κ. Άνθιμος μίλησε στους πιστούς για κάποιο στέλεχος κάποιου κινήματος, χωρίς να κατονομάσει ούτε το στέλεχος, ούτε το κίνημα, που του είπε πως όταν εκλεγεί το κόμμα του στην κυβέρνηση θα πάρει την περιουσία της εκκλησίας. «Αυτή είναι η επιδίωξή τους; Είναι σκέψη δημιουργική για το λαό μας; Και πως θα την πάρεις; Δική σου είναι ή του πατέρα σου; Και πως θα την πάρεις αφού ήδη την έχουν πάρει όλη και δεν έχει άλλη; Θέλετε να πάρετε τις εκκλησίες μας; Δε θα το καταφέρετε ποτέ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

4 Σχόλια

  1. Η Εκκλησιαστική περιουσία έπρεπε να είχε προ πολλού δημευθεί. Το ίδιο έγινε και στο Βυζάντιο, σε περίοδο που η Αυτοκρατορία το είχε ανάγκη

  2. Όχι ρε ανθιμε θα σε αφήσουμε να τρως με χρυσά πιρουνια και ο λαος να πεινα…και πληρωνεσαι και απο το κράτος δημοσίευσε..

  3. Στο Βυζάντιο Άκη Ιωάννου φύλαγαν παρθενία μέχρι το γάμο τους , θα ισχύσει και αυτό;;;

  4. harris aharris ντεν καταλαβαίνει γκιατί ντεν γκίνεσαι κι εσύ παπάς να τρως με ασημένια πηρούνια. Και μάθε και λίγκη ορτογκραφία ντιότι ανορθόγραφος άντρωπος ανεύτυνος άντρωπος! Χα- χα!

Comments are closed.