Αντιδράσεις για την απαγόρευση της χειραποσκευής από την Ryanair

Μια ένωση καταναλωτών στην Ισπανία απευθύνθηκε στις Αρχές

Μια ένωση καταναλωτών στην Ισπανία ανακοίνωσε ότι απευθύνθηκε στις ισπανικές Αρχές ζητώντας να επιβληθεί πρόστιμο στην αεροπορική εταιρεία Ryanair μετά την απόφασή της να χρεώνει τους επιβάτες για τις χειραποσκευές που παίρνουν μαζί τους στην καμπίνα.

Η ένωση Facua απευθύνθηκε στις ισπανικές υπηρεσίες αεροπορικής ασφάλειας και καταναλωτών εκτιμώντας ότι η απόφαση της ιρλανδικής, χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας παραβιάζει τη νομοθεσία της Ισπανίας, η οποία υποχρεώνει τις αεροπορικές εταιρείες να επιτρέπουν στους επιβάτες να παίρνουν μαζί τους δωρεάν μία χειραποσκευή στην καμπίνα.

Η Ryanair ανακοίνωσε στις 23 Αυγούστου ότι σκοπεύει να ζητεί από τους επιβάτες της να πληρώνουν για να έχουν μαζί τους μία χειραποσκευή.

Μέχρι στιγμής οι επιβάτες μπορούσαν να έχουν στην καμπίνα δωρεάν μία μικρή βαλίτσα καθώς και έναν μικρό σάκο.

Σχετικά άρθρα

Ποδαρικό στο παλάτι του Ερντογάν ο Πάπας

Ο Τούρκος πρόεδρος ετοιμάζει μια «πρώτης κλάσης» τελετή για τον Ποντίφικα, γράφει η Hurriyet Ο πρώτος προσκεκλημένος από το εξωτερικό στο νέο προεδρικό Μέγαρο της Τουρκίας πρόκειται να είναι ο Πάπας Φραγκίσκος. Ο ποντίφικας.    Όπως γράφει η Hurriyet, ο Ποντίφικας κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής του στην Άγκυρα, θα συναντήσει του Ερντογάν, ο οποίος  σχεδιάζει […]