Αντιγράφει τη Samsung η Apple;

Ετοιμάζει foldable συσκευή παρόμοια με της Κορεάτικης εταιρείας

Η Apple κατέθεσε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχετικά με μία πτυσσόμενη συσκευή η οποία έχει αρκετά παρόμοιο σχεδιασμό με αυτόν του Samsung Galaxy Fold.

Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η συσκευή διαθέτει ειδική επίστρωση και προστατευτικό στρώμα στην οθόνη. Το προστατευτικό στρώμα λέγεται ότι θα είναι κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό όπως το γυαλί, το ζαφείρι ή το ζιρκόνιο.

Τα δύο στρώματα έχουν σχεδιαστεί να διπλώνουν και να κάμπτονται κατά μήκος μιας συγκεκριμένης bendable περιοχής, όπως ο μεντεσές του Samsung Galaxy Fold.

Στη παραπάνω φωτογραφία, στις FIG. 1A και FIG. 1B, βλέπουμε μία foldable συσκευή με την οθόνη στην εσωτερική μεριά. Όσον αφορά τη FIG. 4A, δεν είναι σίγουρο ότι πρόκειται για την ίδια συσκευή με διαφορετική αναδίπλωση ή για κάποιο εντελώς διαφορετικό προϊόν.

Φήμες θέλουν την Apple να κυκλοφορεί το 2020 την πρώτη της foldable συσκευή. Ίσως τελικά να έχουν κάποια βάση, και να δούμε την εταιρεία να μας παρουσιάζει το πρώτης foldable smartphone.

Επιπλέον, η Apple κατέθεσε ένα δεύτερο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το οποίο ονομάζεται Smart Keyboard Folio. Οι φωτογραφίες υποδηλώνουν ότι η θήκη θα έχει ένα trackpad στη μία πλευρά και ένα πληκτρολόγιο με μία touch περιοχή που υποστηρίζει το Apple Pencil στην άλλη.

Σχετικά άρθρα