Απαγόρευση κυκλοφορίας: Από βδομάδα οι ανακοινώσεις

Όσα είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη

«Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό. Η συζήτηση θα αφορά τα πρωτόκολλα του τουρισμού», είπε η κυρία Πελώνη.

Eνδεχομένως στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν οι αναμενόμενες ανακοινώσεις αναφορικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας όπως ενημέρωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3. Την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν και οι αλλαγές σε δραστηριότητες που θα επανεκκινήσουν το επόμενο διάστημα, όπως για παράδειγμα η αύξηση του αριθμού των ατόμων σε δεξιώσεις.

«Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό. Η συζήτηση θα αφορά τα πρωτόκολλα του τουρισμού», είπε η κυρία Πελώνη. «Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με το ωράριο κυκλοφορίας και μια ορατότητα για δραστηριότητες που θα επανεκκινήσουν σε μεταγενέστερο χρόνο όπως είναι τα άτομα στις δεξιώσεις», συμπλήρωσε η ίδια.

Τι είπε για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Απαντώντας για το αν θα εφαρμοστούν στις πύλες εισόδου της χώρας τα επιπρόσθετα μέτρα, όπως τα τεστ ανίχνευσης αναπνοής, ώστε να εντοπίζονται όσοι ενδεχομένως προσκομίζουν πλαστά τεστ και πιστοποιητικά εμβολιασμού, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε:

«Η χώρα έχει θέσει σε εφαρμογή το δικό της πιλοτικό πρόγραμμα αλλά και το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό και αυτό που έχει σημασία είναι να διευκολύνονται και οι άνθρωποι που έρχονται στην Ελλάδα».

πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα