Απάντηση Λαζόπουλου στον Κούγια

Η δήλωση του ηθοποιού στο OPEN

Η δήλωση του Λάκη Λαζόπουλου που έγινε αποκλειστικά στο OPEN TV.

Τη δικαστική οδό παίρνει η υπόθεση Κούγια – Λαζόπουλου, καθώς ο δεύτερος είναι αποφασισμένος να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό του, μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον γνωστό ποινιοκολόγο στη διάρκεια της κοινής τους παρουσίας στο μαγαζί που τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος.

Την απόφασή του αυτή γνωστοποίησε ο Λάκης Λαζόπουλος με αποκλειστική δήλωσή του στο δελτίο ειδήσεων του OPEN TV, εκφράζοντας παράλληλα τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η δικαιοσύνη δεν κινείται αυτεπάγγελτα στη συγκεκριμένη περίπτωση, με δεδομένες μάλιστα τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

«Όταν κάποιος παίρνει τον νόμο στα χέρια του απειλώντας τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του άλλου, ένας δρόμος υπάρχει. Αυτός της δικαιοσύνης. Αυτόν και θα ακολουθήσω. Οι δικές μου νομικές σπουδές αυτό μου επιβάλλουν. Ο νόμος ή σταματά αυτόν που απειλεί ή προστατεύει αυτόν που απειλείται.

Το πρώτο δεν συμβαίνει. Παρακολουθούν ανενόχλητοι την πισώπλατη βία στο μακρύ σήριαλ της πολλαπλά εκπεφρασμένης βίαιης συμπεριφοράς του συγκεκριμένου ατόμου. Τίποτα άλλο, πρέπει να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου. Βγαίνουμε 12 Μαρτίου καλώς εχόντων των πραγμάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λαζόπουλος.

Σχετικά άρθρα