«Απαραίτητο να κάνουμε όλοι το εμβόλιο, θα είναι δωρεάν»

Τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στην Θεσσαλονίκη όπου και θα έχει συνάντηση με τον δημαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Ζέρβα, αλλά και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζτζικώστα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, το οποίο αποτελεί τον πρώτο σταθμό της επίσκεψης του βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί σ΄ότι έχει να κάνει με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορoνοϊού.

«Θα πρέπει όλοι να προσέχουμε ώστε να περάσουμε στην απέναντι όχθη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερες απώλειες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τον υποδέχτηκε ενώ επεσήμανε μεταξύ άλλων πως θα πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες, τώρα που αρχίζει να μειώνεται κάπως το ιικό φορτίο.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο πρωθυπουργός επεσήμανε πως «είναι απαραίτητο να κάνουμε όλοι το εμβόλιο», το οποίο όπως επανέλαβε «θα είναι δωρεάν», ενώ προανήγγειλε και μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία. «Οι γιατροί θα κάνουν πρώτοι το εμβόλιο και θα ενθαρρύνουν τους πολίτες να κάνουν εμβολιασμό από τον Ιανουάριο οπότε ξεκινά ο εμβολιασμός» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σε σύντομη συνομιλία που είχε με όσους τον υποδέχτηκαν ο ίδιος έκανε λόγο για στήριξη των γιατρών, αλλά και για οικοδόμηση ενός νέου συστήματος υγείας, ενώ τόνισε πως γνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν και δεσμεύτηκε για περαιτέρω ενίσχυση των ΜΕΘ. Ο κ. Μητσοτάκης, θα έχει συνάντηση τόσο με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, όσο και με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Σχετικά άρθρα