Απετράπη «ντου» από 15χρονους χούλιγκαν!

Στοιχεία-σοκ από την ΕΛ.ΑΣ.

Απίστευτο! Η Αστυνομία συνέλαβε στην Καλλιθέα 7 αλλοδαπούς ηλικίας 15-16 ετών που ετοίμαζαν προσχεδιασμένη επίθεση σε σύνδεσμο φιλάθλων!

Η ΕΛ.ΑΣ. απέτρεψε οπαδικό «ντου» σε σύνδεσμο φιλάθλων, καθώς το Σάββατο το βράδυ συνέλαβε στον ηλεκτρικό σταθμό στην Καλλιθέα εφτά αλλοδαπούς χούλιγκαν ηλικίας 15 και 16 ετών που ετοίμαζαν επίθεση σε σύνδεσμο φιλάθλων της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας πρόκειται για Πολωνούς υπήκοους και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες και του νόμου περί όπλων.

Σε έλεγχο που τους έγινε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού:

> τέσσερα (4) γυάλινα μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό και προσαρμοσμένο στο στόμιό τους χάρτινο στουπί,

> πλαστικό μπουκάλι με περιεχόμενο εύφλεκτο υγρό,

> δύο (2) μαχαίρια,

> επτά (7) κουκούλες τύπου full face,

> δέκα (10) μπουκάλια σπρέι για γκράφιτι.

Από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω είναι οπαδοί ομάδας και την ώρα της σύλληψης τους μετέβαιναν προκειμένου να επιτεθούν σε σύνδεσμο άλλης ομάδας στην ίδια περιοχή, όπως είχαν προσχεδιάσει.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες και του νόμου περί όπλων. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγούνται σήμερα στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Με βάση τα προαναφερόμενα και τα στοιχεία που προέκυψαν από τη διερεύνηση της υπόθεσης, καταδεικνύεται ότι από την έγκαιρη παρέμβαση των αστυνομικών, τη σύλληψη των ατόμων, καθώς και την επικινδυνότητα των αντικειμένων που βρέθηκαν στην κατοχή τους, απετράπη ένα σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας.

πηγή: sdna

Σχετικά άρθρα