Απέβαλαν 11χρονο γιατί πήγε ντυμένος Mr Grey!

Οι 50 αποχρώσεις του γκρι ήταν ο λόγος να φύγει από το σχολείο

Ένα 11χρονο αγόρι αποβλήθηκε από τους εορτασμούς του σχολείου του για την παγκόσμια ημέρα του βιβλίου καθώς εμφανίστηκε ντυμένο Mr Grey. Ο Liam Scholes, έφτασε στο σχολείο του στο Manchester ντυμένος όπως ο Christian Grey από την ερωτική νουβέλα, φορώντας ένα γκρι κοστούμι και κρατώντας στα χέρια του μία γραβάτα και μία μάσκα.Ωστόσο οι καθηγητές φαίνεται πως δεν θέλησαν να δουν την αστεία πλευρά της εμφάνισής του και τηλεφώνησαν στη μητέρα του, Nicola, για να της επισημάνουν πως o γιος της ήταν ακατάλληλα ντυμένος.

Τα παιδιά, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αυτή την ημέρα, πήγαν στο σχολεία ντυμένα όπως οι αγαπημένοι τους ήρωες από τα βιβλία. Ο Liam και η μητέρα του σκέφτηκαν ότι θα είχε πλάκα για τον 11χρονο να ντυθεί όπως ο Christian Grey στο βιβλίο «Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι», που έγινε ανάρπαστο σε παγκόσμιο επίπεδο και μεταφέρθηκε και στη μεγάλη οθόνη.

Όμως, όταν η μητέρα άφησε στον σχολείο τον γιο της με την… ριψοκίνδυνη εμφάνιση, μία από τις καθηγήτριες της τηλεφώνησε λέγοντας της πως δεν θα επιτραπεί στον γιο της να παρευρεθεί στους εορτασμούς και στην ομαδική φωτογραφία με τους υπόλοιπους συμμαθητές του. Η μητέρα του παιδιού ωστόσο σε δηλώσεις της εξήγησε πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο που ενοχλήθηκαν οι καθηγητές και τόνισε πως ένας από αυτούς ντύθηκε Dexter τονίζοντας πως δεν κατανοεί γιατί το σεξ θεωρείται πιο προσβλητικό από τον φόνο.Μάλιστα υποστήριξε πως τα παιδιά στην ηλικία του γνωρίζουν τα πάντα γύρω από το βιβλίο και πως οι συμμαθητές του ήταν σε θέση να καταλάβουν την μεταμφίεση του μικρού Mr Grey.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα