Απειλείται με φυλακή!

Μπελάδες για τον Νότη Σφακιανάκη

Μέσω της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» σήμερα, έγινε γνωστό ότι ο Νότης Σφακιανάκης απειλείται με πέντε χρόνια φυλάκιση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο λόγος είναι η προκλητική για πολλούς συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος, στο κρατικό κανάλι της Κύπρου.

Στην τηλεοπτική του εμφάνιση αυτή, ο τραγουδιστής μίλησε με αιχμηρά λόγια για τους πρόσφυγες αναφέροντας πως «βιάζουν» την πατρίδα μας. Αυτό και άλλα πολλά, οδήγησαν την Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας επιρρίπτει σοβαρές ευθύνες στο κανάλι «ΡΙΚ» για τη μετάδοση ρατσιστικών αναφορών.

Ο Γενικός Γραμματέας της επιτροπής αναφέρει: «Αυτά κρίθηκαν πολύ ρατσιστικά με βάση τον κώδικα που τον ετοίμασαν οι εκδότες, οι δημοσιογράφοι, οι ιδιοκτήτες των καναλιών. Δεν είναι κάτι ιδιωτικό είναι μια πρωτοβουλία και των δημοσιογράφων για την αυτορρύθμιση των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων». Παράλληλα συνέχισε αναφέροντας: «Ο νόμος εδώ στην Κύπρο προβλέπει ποινή φυλάκισης 5 ετών για προβολή ρατσιστικών απόψεων».

Δημοσιογράφος της εκπομπής προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον τραγουδιστή, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Σχετικά άρθρα

3 Σχόλια

  1. αφου στην κυπρο αγαπανε τοσο πολυ τους μουσουλμανους μια και κανουν τοσο πολλη παρεα και μας αποκαλουν ξερουν αυτη πως να σας πω και εγω ρατσιστες η το καλυτερο οταν πανε μεταναστες στα συνορα για να πανε πισω στην τουρκια γιατι εμεις τους γυρναμε πισω απορια

  2. Αν και δεν τον πάω καλά τα λέει υπάρχει σχέδιο για γκετοποίησης της Ελλάδας.

  3. Κρίμα, Κύπριοι, σας είχα πιο συνετούς από εμάς! Δυστυχώς κι εσείς είστε για κλάματα!
    Ενώ οι λαθρομετανάστες που πιστεύουν στον ανήθικο Μωάμεθ είναι αποδεκτοί!
    Πόσο ζώα καταντήσατε κι εσείς!

Comments are closed.