Απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ταυτοποιημένος Πειραιώτης ο αποστολέας

 

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα φέρνει στη δημοσιότητα τις απειλές που δέχονται μέσω απειλητικών μηνυμάτων βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τονίζεται ότι ο αποστολέας είναι ταυτοποιημένος Πειραιώτης.

Όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών» βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος δέχθηκαν απειλητικά SMS μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», το οποίο αφορούσε τις διασυνδέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με πολύκροτες υποθέσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, από το Noor1 μέχρι τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου.

Η «ΕτΣ» δημοσιεύει το απειλητικό μήνυμα το οποίο έλαβαν πρώην υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κόσμος αποδέχεται πιο εύκολα ένα απλό ψέμα από μια πολύπλοκη αλήθεια είπε ο Γάλλος πολιτικός φιλόσοφος Αλέξης Ντε Τοκβίλ…

Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο, το στίγμα ενός γνωστότερου σε μας Αλέξη (αμπελοφιλόσοφου – παπαρολόγου) του πρωθυπουργού {…}

Το χαριτωμένο ευρηματικό χιουμοράκι με το «La CASA de papel» θα είχε ενδιαφέρον αν δεν συνοδευόταν από κόλλυβα…!!!

Ακριβώς επειδή την ίδια χρονική στιγμή… η λατρεμένη Κυβέρνηση του Βαξεβάνη επειδή δεν έμειναν και πολλά ακόμη νέα μέτρα να πάρει, άρχισε να παίρνει «μέτρα για ΚΑΣΑ» σε όσους γλίτωσαν από Μάνδρα, Μάτι, αυτοκτονίες, γρίπη… κλπ.

Πρέπει να σου περισσεύει το θράσος, η τσογλανιά και η ιταμότητα την ώρα που πατάς πάνω σε φέρετρα, το νερό σε πνίγει και οι φλόγες σε καίνε ακόμα… να επιτίθεσαι στον ΜΑΡΙΝΑΚΗ με μια ακόμα άθλια κακοστημένη σκευωρία, γκεμπελίστικες πρακτικές, λάσπη με το φτυάρι στον ανεμιστήρια και μαύρη κυνική προπαγάνδα προκειμένου να αλλάξεις την ατζέντα επισκιάζοντας την γκρίζα καθημερινότητα {…} Πλησιάζει η ώρα της απελευθέρωσης προδότες, αριστεροφασίστες, νόθα του Στάλιν. Να θυμάστε όμως: Η τελευταία σταγόνα κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει».

Όπως σημειώνει στο ίδιο αποκαλυτικό ρεπορτάζ της η «Εφημερίδα των Συντακτών» έχει ταυτοποιηθεί ο αποστολέας αυτών των μηνυμάτων και πρόκειται για Πειραιώτη.

Σχετικά άρθρα