Απίστευτες εικόνες: Πάγωσαν οι τσολιάδες στο Σύνταγμα

Άλλαζαν βάρδια υποβασταζόμενοι

Απίστευτες εικόνες: Πάγωσαν οι τσολιάδες στο Σύνταγμα.

Στα λευκά «ντύθηκε» προχθες το βράδυ η Αθήνα, και μπορεί το τοπίο να ήταν μαγευτικό χαρίζοντας απίστευτες εικόνες, ωστόσο, δεν έλειψαν τα προβλήματα και οι δυσκολίες, αφού το τσουχτερό κρύο και ο παγετός έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή των ευζώνων στη Βουλή.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες των τσολιάδων στο Σύνταγμα οι οποίοι άλλαζαν βάρδια υποβασταζόμενοι, αφού τα καρφιά στα τσαρούχια τους γλιστρούσαν επικίνδυνα.

Όσοι πάλι έκαναν σκοπιά, δεν τους πτόησε ούτε το χιόνι, ούτε το κρύο και έτσι συνέχισαν να στέκονται αγέρωχοι μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Σχετικά άρθρα

4 Σχόλια

  1. Βίζματα είναι όλοι εκεί και δίπλα στα σπίτια τους.δυο ωρίτσες και την άλλη μέρα σπίτι.κριμα και κουράγιο στα φανταράκια στις μονάδες και κυρίως στον Έβρο…. Όσοι κάναν εκεί χειμώνα ξέρουν….

    1. Φιλε εκανα 6 μηνες στην καβυλη εκ των οποιων οι 4 στο -14 κολλημενο χωρις νερο για μπανιο! Αλλα μη λεμε οτι ειναι ευκολο να εισαι τσολιας. Πηγαινε περασε την εκπαιδευση τους να σε δω.

      1. Καλά βουρκωσα τώρα…. Τρομερή εκπαίδευση…..Ας τα παρατούσαν τα δύσκολα τότε και ας πηγαίνανε στον εύκολο Έβρο στην κοσμοπολίτικη Σάμο και την εξωτική Λήμνο…

Comments are closed.