Απίστευτη αποζημίωση του ζεύγους Κλούνεϊ

Στους γείτονές του

Το 2014 το ζεύγος Κλούνεϊ, λίγο μετά τον γάμο στη Βενετία, αγόρασε ένα πανάκριβο σπίτι του 19ου αιώνα στην Αγγλία, έναντι 7,5 εκατομμυρίων λιρών και ένα χρόνο αργότερα, το 2015 ξεκίνησαν τα έργα ανακαίνισής του.

Το λαμπερό ζευγάρι που περιμένει και δίδυμα, έχει κάνει αυτό το σπίτι τη νέα του μόνιμη κατοικία και έτσι έκαναν εργασίες για την κατασκευή μιας νέας τεράστιας πισίνας, γηπέδων τένις, αίθουσας προβολών και ανάπλασης όλων των εσωτερικών, αλλά και των εξωτερικών χώρων, όπου φυτεύθηκαν περίπου 1.000 νέα δέντρα.

Όμως οι εργασίες που ξεκίνησαν το 2015 και ολοκληρώθηκαν πέρυσι, προκάλεσαν την αντίδραση των γειτόνων και συγκεκριμένα του 58χρονου John Grove και της 49χρονης συζύγου του Claire, που ζούσαν σε ένα cottage αξίας περίπου μισού εκατομμυρίων λιρών, το οποίο τυγχάνει να βρίσκεται δίπλα στο κτήμα των Κλούνεϊ.

Οι γείτονες διαμαρτυρήθηκαν για τη φασαρία και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα της Daily Mail και της Sun, το ζεύγος Κλούνεϊ έσπευσε να αποζημιώσει τους γείτονες για την ταλαιπωρία που τους προκάλεσαν και με το παραπάνω.

Έτσι αρχικά τους νοίκιασαν ένα δωμάτιο – σουίτα στο πανάκριβο πανδοχείο που βρίσκεται στην περιοχή το The French Horn (χρεώνει περίπου 260 ευρώ τη βραδιά) και τους πρόσφεραν και ένα 6ημερο ταξίδι, αλλά και ρευστό ύψους 30.000 λιρών. Δηλαδή συνολική απόζημίωση ύψους 45.000 λιρών.

Όμως επειδή οι εργασίες καθυστερούσαν, το ζεύγος Grove δεν ήθελε να μένει άλλο στο υπερπολυτελές πανδοχείο, έτσι οι Κλούνεϊ τους νοίκιασαν ένα cottage αξίας 750.000 λιρών σε γειτονικό χωριό για ένα ολόκληρο χρόνο, με όλα τα έξοδα (και το ενοίκιο και τους λογαριασμούς) πληρωμένους από τους Κλούνεϊ.

Σχετικά άρθρα

Σβαρτζενέγκερ και Παπανδρέου χορεύουν Τσάμικο!

Μια ιστορική φωτογραφία κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο. Δείχνει τον Γιώργο Παπανδρέου, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 1980 να χορεύει τσάμικο μαζί με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και Εύζωνες της Προεδρικής φρουράς. Παρά το γεγονός ότι πουθενά δεν καταγράφεται επίσκεψη του Σβαρτζενέγκερ στην Ελλάδα εκείνη την εποχή η φωτογραφία είναι κατά τεκμήριο αυθεντική και όχι […]