Απίστευτο: Αυτοκίνητο κόλλησε σε… τρύπα! (video)

Μόνο στην Ελλάδα αυτά

Ένα παράδοξο ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 29 Μαρτίου στην οδό Νέδοντος, στην Καλαμάτα. Λίγο μετά τις 19.30 αυτοκίνητο που κινούνταν επί του δρόμου, στο ύψος περίπου του κεντρικού πάρκινγκ του Δήμου, έπεσε σε τρύπα που είχε ανοίξει στο οδόστρωμα!

Ο δεξιός μπροστινός τροχός του αυτοκινήτου βυθίστηκε στο οδόστρωμα που είχε υποχωρήσει μόνο στο συγκεκριμένο σημείο. Το αποτέλεσμα ήταν να σφηνώσει το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου και ήταν αδύνατον να μετακινηθεί.

Στο σημείο αργότερα έφτασε γερανός για να απεγκλωβίσει το αυτοκίνητο από την τρύπα και να το μετακινήσει από τη μέση του δρόμου.

Η οδηγός είπε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο πως αρχικά νόμιζε ότι τράκαρε, ωστόσο βγαίνοντας από το αυτοκίνητο διαπίστωσε ότι ο μισός τροχός του είχε βυθιστεί στο οδόστρωμα, σε μια τρύπα βάθους περίπου 30 εκατοστών, και με τόσο διάμετρο όσο ακριβώς να χωράει η ρόδα του αυτοκινήτου. Ο δρόμος στο υπόλοιπο τμήμα του ήταν ακέραιος, με εξαίρεση το συγκεκριμένο σημείο που είχε ανοίξει η τρύπα.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους περίοικους και αυτόπτες μάρτυρες, στο σημείο υπήρχε μια καθίζηση εδώ και μέρες και υπήρχε στο πεζοδρόμιο ένας κώνος και μια κορδέλα σήμανσης, αλλά η τρύπα είχε μεγαλώσει και είχε ανοίξει αρκετά στο σημείο, πάνω από μία ώρα, αλλά κανένας δεν είχε βάλει τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνταν για να είναι εμφανής η τρύπα στους διερχόμενους οδηγούς, και το πρόβλημα που είχε προκληθεί στον δρόμο.

Μάλιστα η οδηγός δήλωσε στο MessiniaLive.gr ότι είχαν ειδοποιηθεί οι αρχές εδώ και ώρες.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου είναι προβληματικό, και λίγο πιο κάτω είχε συμβεί το καλοκαίρι ανάλογο περιστατικό με βαθούλωμα που εμφανίστηκε στο οδόστρωμα.

Σχετικά άρθρα