Απίστευτο: Ασθενής έφυγε από την εντατική

Για να πιει μπύρες!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι πελάτες και οι υπεύθυνοι ενός καταστήματος στην πόλη Σαγιάνογκορσκ στη Ρωσία όταν είδαν να εμφανίζεται μπροστά τους ένας άντρας ο οποίος έμοιαζε περισσότερο με… ζόμπι.

Ημίγυμνος, τυλιγμένος με ένα λευκό σεντόνι, γάζες και έχοντας στα χέρια του ορούς, ο άντρας περπάτησε στους -16 βαθμούς Κελσίου και μπήκε στο παντοπωλείο προκειμένου να αγοράσει μία… μπύρα. Ωστόσο, η όψη του τρόμαξε τους υπεύθυνους του καταστήματος οι οποίοι κάλεσαν αμέσως τις αρχές και μέσα σε λίγη ώρα, το μυστήριο λύθηκε.

Ο κύριος είχε «δραπετεύσει» από τη μονάδα εντατικής θεραπείας στην οποία νοσηλευόταν καθώς ήθελε απεγνωσμένα να πιει λίγο αλκοόλ!

Οι αρχές τον συνόδευσαν έξω από το κατάστημα, τον έβαλαν σε ένα όχημα και τον επέστρεψαν στο κρεβάτι του νοσοκομείου, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπείας του.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες από την βραδινή του εξόρμηση κάνουν τώρα τον γύρο του Διαδικτύου, αφού πολλοί ήταν οι κάτοικοι της περιοχής που έσπευσαν να απαθανατίσουν τον «άτακτο» ασθενή με τις κάμερες των κινητών τους τηλεφώνων.

Το νοσοκομείο αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, σημειώνοντας ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δραπέτευσε ο άντρας ερευνώνται. Πάντως, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, ο ασθενής είχε πρόβλημα αλκοολισμού.

Σχετικά άρθρα