Απίστευτο: Έκανε όπισθεν για 1 χλμ

Σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας (video)

Απίστευτους ελιγμούς και όπισθεν έκανε ένας παράτολμος οδηγός στην Κίνα όταν συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει τη σωστή έξοδο σε αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Πεκίνο με τη Σαγκάη.

Σύμφωνα με βίντεο από τις κάμερες παρακολούθησης της κυκλοφορίας ο οδηγός καταγράφεται να σταματά το φορτηγό του και ενώ ακολουθούν οχήματα με αυξημένη ταχύτητα, εκείνος να κάνει όπισθεν, να εισέρχεται στη μεσαία λωρίδα και να συνεχίζει ανενόχλητος την τρελή του κούρσα μέχρι να συναντήσει την έξοδο που επιθυμούσε.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο οδηγός προκάλεσε ατύχημα, ούτε αν τελικά οι τοπικές αρχές τον σταμάτησαν, αλλά το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα αποτελεί παράδειγμα οδήγησης προς αποφυγή.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, κάτι αντίστοιχο συνέβη στην Ιταλία, όταν μία ηλικιωμένη οδηγούσε επί περίπου 20 χλμ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο της χώρας.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, η γυναίκα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής καταγράφηκε από τις κάμερες παρακολούθησης κυκλοφορίας να οδηγεί για αρκετή ώρα στον αυτοκινητόδρομο Α11 με προορισμό το Πράτο της Τοσκάνης.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται το λευκό όχημα να κινείται στο αντίθετο ρεύμα, με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα να προσπαθούν να το αποφύγουν.

Σε αντίθεση με τον Κινέζο οδηγό, όμως, η αφηρημένη γυναίκα σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την έξοδο για το Πράτο σταμάτησε την περίεργη κούρσα της, χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί, χάρη στην παρέμβαση της αστυνομίας.

Δείτε το video:

Σχετικά άρθρα