Απίστευτο επεισόδιο με Αχιλλέα Μπέο! (vid)

Ο Δήμαρχος Βόλου πήγε να χτυπήσει οδηγό επειδή είχε σταθμεύσει παράνομα

Απίστευτο επεισόδιο στο Βόλο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο.

Επίθεση του Αχιλλέα Μπέου σε βάρος εργαζόμενων, οι οποίοι είχαν σταθμεύσει για λίγα λεπτά το φορτηγάκι τους στην οδό Δημητριάδος στο Βόλο, κατέγραψε η κάμερα του thenewspaper.gr.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μπέος διέκρινε το παράνομα παρκαρισμένο φορτηγάκι και τον ιδιοκτήτη του να κάνει φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων σε κατάστημα της περιοχής.

Ο δήμαρχος, ο οποίος έχει τεθεί σε αργία, σταμάτησε και ζήτησε τον λόγο.

Ο οδηγός τότε αντέδρασε τονίζοντας ότι θα παραμείνει στο σημείο για λίγα λεπτά, ωστόσο η απάντηση αυτή δεν άρεσε στον κ. Μπέο, ο οποίος πιθανότατα θα ερχόταν στα χέρια -αν δεν τον συγκρατούσε ο σύμβουλός του Γιώργος Σκλιάς- με τους επιβάτες του οχήματος.

Δείτε το video

Σχετικά άρθρα

Πλημμύρες στην Ημαθία! (videos)

Η πυροσβεστική απεγκλώβισε ηλικιωμένες από το σπίτι τους. Η δυνατή νεροποντή προκάλεσε ζημιές στο χωριό Αγία Τριάδα του Δήμου Αλεξάνδρειας στην Ημαθία. Η πυροσβεστική επενέβη σε πολλές περιπτώσεις, ενώ σε ένα περιστατικό οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν δυο ηλικιωμένες 88 χρονών. Η βροχόπτωση του Σαββάτου προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στις αγροτικές καλλιέργειες της Μελίκης. Τα χωράφια στην περιοχή, […]

1 Σχόλιο

  1. Μπορεί η στάση του έν αργία δημάρχου Βολου να φαινεται ακραία, αλλα εχει απόλυτο δικιο! Και το Βόλο, αλλα και όλες τις μεγάλες πόλεις, τις εχουν κάνει μπουρδελο οι ελληναράδες οδηγοι! Αν δεν καταλαβαίνουν απο λόγια κάποια στιγμή θα καταλάβουν αλλιώς! Όσο για τον εφοδιασμό των καταστημάτων, υπάρχουν ωραρια……..

Comments are closed.