Απίστευτο: Γυναίκα ανάβει αναπτήρα την ώρα που βάζει βενζίνη

Πραγματικό «σπίρτο» η κυρία

Όσο και να προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς προσπαθεί να κάνει η συγκεκριμένη Ρωσίδα κατά την διάρκεια του ανεφοδιασμού του αυτοκινήτου της σε βενζινάδικο της Μόσχας, μας είναι αδύνατο να τα καταφέρουμε.

Η κάμερα από το αυτοκίνητο που την περιμένει στην σειρά καταγράφει μία σκηνή πρωτοφανούς ανοησίας, με την κυρία να ανάβει έναν αναπτήρα και να τον πλησιάζει σχεδόν στο στόμιο της τάπας της βενζίνης του αυτοκινήτου της  προφανώς για να ελέγξει κάτι.

Αυτό που επακολουθεί είναι το προφανές: οι αναθυμιάσεις από την βενζίνη αναφλέγονται και η κυρία μέσα στον πανικό της κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα, αφού αποφασίζει να βγάλει τη μάνικα και να προκαλέσει έναν απίστευτο πανικό.

Εξ’ αιτίας αυτού του πανικού που πιάνει τον πίσω οδηγό χάνουμε και την εξέλιξη της όλης ιστορίας, καθώς αντί να κατέβει να βοηθήσει με κάποιο τρόπο, όχι μόνο δεν απομακρύνεται σε κάποια απόσταση ασφαλείας, αλλά πατάει γκάζει και όπου φύγει-φύγει.

Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να σας πληροφορήσουμε για την εξέλιξη του περιστατικού. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι να μην ανάβετε φωτιά πάνω από την τάπα του αυτοκινήτου σας όταν βάζετε βενζίνη. Αλλά αυτό μάλλον το ξέρατε (σίγουρα;…)

 

Σχετικά άρθρα